Cautare

1527 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (2.53 secunde)
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax. "Exista preocupare pentru a achizitiona retele de cartier.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Romtelecom si Asociatia Telefonului Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor" care isi propune sa faca sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Compania Romtelecom a castigat licitatia pentru acordarea unei licente nationale de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, cu o oferta siperioara celor facute de NetPoint (controlata de RCS&RDS), Saudi Oger (actionarul Telemobil, operatorul retelei Zapp Mobile) si Tactical Networks AS, un fond de investitii ceh sustinut de producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
RomTelecom desfasoara, in perioada 10 aprilie-12 mai, o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul. Incepem de pe partea stanga, cu stangul. ... Detine 2,79 ha de teren agricol, 1 ha teren forestier si 1,6 ha teren intravilan, toate in Creaca.
Partidul Conservator - Filiala Zalau are, incepand de luni, 3 octombrie, un nou presedinte. In urma alegerilor, la care au participat 108 membri cu drept de vot, Dumitru Gheorghe Tamba a fost ales presedinte cu un numar de 70 de voturi.
Ieri dupa-amiaza, au avut loc lucrarile Conferintei Municipale a PD Zalau, eveniment la care au participat peste 350 de delegati din municipiu.
In sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Zalau desfasurata ieri, 17 octombrie, a fost aprobat in unanimitate proiectul de hotarare privind majorarea tarifului aferent serviciului de transport public local de calatori prestat de SC Transurbis SA Zalau.
SCM Craiova joaca astazi, de la ora 17.00, pe terenul formatiei HCM Roman.
Chiar daca a trecut recent prin clipe grele, tatal ei drag trecand in nefiinta, actrita si regizoarea Delia Antal a avut parte de momente placute la Londra, in preajma sarbatorilor de iarna. ... Delia Antal paseste incet, dar sigur in cariera ei de actrita.
"De la mic la mare, in ciuda ploii, cu totii am fost incantati de proiectele prezentate la Festivalul National al Stiintei Zalau, 2014. ... La cea de-a VII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau, desfasurata sambata, 17 mai, au participat 615 elevi si 72 de cadre didactice.
La Salaj, zilele acestea are loc trainingul pentru jurnalisti intitulat "Scoala de boli rare, editia a III-a", legat de bolile rare. Astazi, jurnalistii viziteaza Centrul NoRo din Zalau.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie.
google-analytics.com