Cautare

2487 de rezultate pentru "nr de telefon brasov" (2.93 secunde)
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani".
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
Adama, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, va fi prezent toamna aceasta in cadrul TIB (Targul Imobiliar Brasov), unde ii asteapta pe cumparatori cu o super-oferta la cele mai bine vandute apartamente din complexul rezidential Evocasa Viva. Toamna le aduce doritorilor de casa noua preturi de nerefuzat:
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... Badea Cartan la nr. 14 si functioneaza cu o suprafata totala de 520 mp, din care sala de vanzari acopera 335 mp.
Autostrada Comarnic - Brasov. LUATI DE LA BASESCU (Autor: Adrian NASTASE) In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. Autostrada ar fi fost finalizata inca de acum 5 ani.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov. Durata intregului proiect este de 24 de ani din care - un an proiectare - trei ani executie - 20 de ani operarea.
Mineral Expo Brasov! Mineral Expo reprezinta mijlocul de exprimare a elegantei, a rafinamentului, a bunului gust iar expozitiile itinerante organizate sub aceasta egida au dovedit cum cristalele si pietrele semipretioase au schimbat viata oamenilor.
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley!
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str. Nicolae Cretulescu, nr.
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov. Cancerul de san reprezinta in continuare cea mai frecventa localizare a bolii neoplazice la femei. Diagnosticul "loveste" una din 7 femei, fara deosebire de varsta, rasa sau nivel social.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov. Stiai ca numai intre 2011 si 2014 au murit 1.500 de copii si adulti institutionalizati?
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. Lora si Carla's Dreams vor anima atmosfera primei seri de sarbatoare, pe langa alti artisti locali. Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... Din aceste motive, Politia Rutiera a luat masura devierii temporare a circulatiei autovehiculelor de pe DN1 pe urmatoarele rute ocolitoare:
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Pannonia"- Brasov (08.22), Budapesta (18.47).
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit. ... el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri:
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com