Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (2.71 secunde)
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ. ... Ulterior, in ianuarie 2010, consumatorul a fost nemultumit de valoarea inregistrata de contor:
Sefia vechiului operator de apa a fost obtinuta ieri de fostul sef de exploatare din cadrul Apa Grup, Stelian Dumitrescu, in baza celor patru voturi din sapte valabil exprimate ale membrilor Adunarii Generale a Actionarilor (AGA).
In luna septembrie s-a dublat suma pe care statul a rambursat-o firmelor doljene, sub forma de TVA, fata de aceeasi luna a anului trecut.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Vivre, cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, va atinge pana la sfarsitul lui 2013 o cifra de afaceri consolidata de 7 milioane euro.
Un proiect de suflet al senatorului Nicolae Moga devine realitate: ... Locuitorii din sudul judetului Constanta asteapta de zeci de ani să beneficieze de gaze naturale.
Beauty vlogger-ul de succes, Cristina Kovacs, a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, Scoala de Beauty Vlogging by L'Oreal Paris.
Champions League, finala competitiei Borussia vs Bayern (21:45)/ Finala marilor orgolii Wembley, gazda marii finale Champions League "Wembley" va gazdui, in aceasta seara, de la ora 21:45, prima finala 100% germana din istoria Champions League. ... Cele doua echipe sunt foarte puternice, de aceea sunt aici.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
„Noile tarife pentru apelurile internationale sunt disponibile companiilor care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa, în cadrul solutiilor integrate de comunicatii, si clientilor Vodafone Office Zone.
'Esti in pana de carti bune? ... Descopera lumea in care traiesti in compania celor mai interesante enciclopedii de la Editura Litera.
Companiile de electronice pregatesc revolutia si preconizeaza o avalansa de modele prin telecomanda carora poti intra pe YouTube, sa faci comenzi on-line sau sa iti verifici adresa de e-mail. Piata este extrem de atragatoare.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Care e de fapt viteza ta reala de internet? Vezi in cativa pasi simpli cum afli viteza la internet De la primele modemuri si pana la cele mai rapide retele wi-fi din lume, nu exista internaut care sa nu fi avut vreodata probleme de conectare sau cu vitezade internet.
Ceea ce incepeam prin 2006 sub numele de E-Utile si definitivat ulterior ca Arena IT, pe 6 ianuarie 2007, implineste astazi zece ani frumosi de existenta.
Blogger cu greutate pe un blog cu de toate. ... (Serviciile de optimizare SEO website au scopul de a aduce un site pe primele pagini ale motoarelor de cautare.) Cititi in continuare motivele pentru care Emil Calinescu scrie articole optimizate SEO.
Dispare cu el un sfert de secol care s-a scurs de la caderea regimului comunist pana azi. Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securista e vechiului regim. Ca poet de Curte, a scris nenumarate ode, poeme, articole inchinate celor doi, Elena si Nicolae Ceausescu.
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
google-analytics.com