Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (2.56 secunde)
FACTORII DE RISC AI TUMORII CEREBRALE Cauza tumorilor cerebrale primare ramane neclara la majoritatea bolnavilor. Medicii au identificat insa o serie de factori care pot creste riscul aparitiei unei tumori cerebrale. Factorii de risc includ: VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Mai tineti minte anii de dupa ‘89, cand inca mai persista psihoza cu telefoanele ascultate? Cand cautam cate un circuit electronic in fiecare telefon de acasa?
ELECTRICA Oltenia a prezentat joi noile modalitati de plata a facturilor la energie electrica, valabile de la 1 ianuarie 2007.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
De ce s-a ajuns ca in sedinta de CJ sa pice 5 proiecte de hotariri? ... Dupa cum ati observat dumneavoastra la Drumuri si Poduri era un reprezentant al PNL, la Consproiect un reprezentant PC, iar la Parcul de Soft un reprezentant PNL. ... Ea primea telefon.
Presedintele Basescu i-a cerut, luni, intr-o scrisoare, ministrului interimar al Justitiei sa trimita Parchetului cererea sa de incepere a urmaririi penale in cazul celor opt fosti sau actuali demnitari, avertizandu-l ca daca refuza ar savarsi un abuz in serviciu, iar seful statului nu va ezita sa actioneze.
Ziua alegerilor a reprezentat pentru formatiunile politice un alt examen de rabdare si de nervi intinsi la maxim.
"Cred ca doua zile ar fi realist, pentru ca experienta a aratat si, mai ales, suntem intr-o perioada de vara si lumea merge mai greu, se mobilizeaza mai greu. ... Tot asa, tinand seama de nevoia de a asigura prezenta, s-a organizat pe doua zile si a fost foarte bine.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Cu toate ca realizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu sunt doua dintre cele mai importante aspecte în gasirea unui loc de munca, acestea nu sunt singurele.
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Inregistrarea convorbirilor dintre Sorin Ovidiu Vantu si diversi ziaristi, urmata de sifonarea in presa a transcrierilor respective, constituie unul dintre cele mai grave atentate la regulile democratice si drepturile fundamentale ale omului.
Romania Libera a publicat stenograme integrale in dosarul Vintu (pasaje nepreluate pana acum de presa), pe care le puteti citi in continuare.
Intr-o perioada in care domeniul telefonelor mobile este sufocat de noi aparitii si prezentari, poate si datorita targului 3GSM de la Barcelona, Nokia prezinta Communicator E90, ultimul venit in cadrul gamei business al producatorului finlandez.
Samsung, cunoscuta pentru obsesia sa in ceea ce priveste grosimea telefoanelor mobile, a prezentat zilele acestea la 3GSM cel mai subtire telefon mobil din lume. ... U100 detroneaza de pe pozitia de cel mai subtire telefon din lume tot un model Samsung, X820 a carui grosime nu depaseste 6.9mm.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
google-analytics.com