Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (2.73 secunde)
Saptamana aceasta, single-ul care a depasit 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, a ajuns sa fie difuzat pe radiourile din Franta. ... INNA ocupa locul opt in topul care include cele mai difuzate 40 de single-uri din cluburi.
Este singurul proiect de online cu experimente sociale cu si despre romani care a intrat on air, la Gold FM. In fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Gabriel Feresteanu surprinde oamenii in diferite situatii, semnaland minusurile si plusurile societatii noastre.
https://MediaPro.lnk.to/HatzPR 3.000.000 de vizualizari pe YouTube in doar 5 zile de cand a fost lansata si locul 22 in topul Spotify â€" single-ul Hatz”, lansat de catre Dorian Popa, alaturi de Shift”, cucereste internetul si intra in istoria platformelor de streaming din Romania.
Cineva a zis ca textul care urmeaza ar fi un rechizitoriu la adresa celor pe care ura fata de propriile infirmitati sufletesti i-a facut sa se lepede si de neam si de Dumnezeu, ajungand sa ii urasca pe toti cei care traiesc fericirea credintei in acestea.
The Art of Banksy, expozitie in care sunt incluse peste 50 de tablouri, picturi, obiecte 3D, clipuri video ale lui Banksy, unul dintre cei mai cunoscuti si controversati artisti stradali din lume, va putea fi vizitata intre 30 iulie si 27 octombrie, la Arcul de Triumf din Bucuresti.
Ambele carti sunt scrisae de Connie Glynn si au aparut la Editura Litera. Traducerea din limba engleza este realizata de Mirella Acsente. ... Ea a fost de mica pasionata de povesti. La varsta de 6 ani, ea a scris o poveste dedicata mamei sale.
Daca nu l-ati urmarit pana acum pe Dragos Andrew pe canalul sau de YouTube, In Mintea Lui Andrew, unde imbina muzica si vlogging-ul intr-un mod original, acum este momentul!
Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
Daca in sezonul rece suntem "abonati" la viroze, gripa si alte infectii respiratorii, vara ne confruntam mai frecvent cu infectii digestive. Bolile diareice sunt de obicei trecatoare si fara urmari grave, insa simptomele lor devin de-a dreptul chinuitoare daca nu sunt tratate rapid.
RPG Security va participa, in calitate de partener, la Conferinta Nationala de Farmacie Editia 2015 - 11-14 noiembrie - Crystal Palace Ballrooms Bucuresti.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
Semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana l-a facut pe presedintele Basescu sa descrie evenimentul ca pe un soi de nunta in care tara noastra are rolul de mireasa, care va fi alaturi de alesul inimii “la bine si la rau“.
Nevoia de comunicare a dus la disperare ieri jde mii de abonati Connex.
Sedusi de parfumul operei eminesciene, zeci de scriitori romani si de alte nationalitati se aduna an de an la Botosani ca sa cinsteasca memoria Poetului si alte lichide specifice.
In asteptarea alegerilor anticipate, citesc pe nerasuflate un fel de roman, „Conflicte pe Wall Street“ de Michael Culp, aparut intr-o buna traducere la Editura Allfa.
In asteptarea alegerilor anticipate, citesc pe nerasuflate un fel de roman, „Conflicte pe Wall Street“ de Michael Culp, aparut intr-o buna traducere la Editura Allfa.
Observ ca a devenit subiect de bancuri faptul ca niste firme romanesti au castigat primele licitatii pentru constructia de autostrazi.
Plangerile la adresa operatorilor de cablu sunt numeroase in Romania, si deci si in Constanta, nemaiconstituind o noutate inca o problema intampinata de unul dintre abonati.
Ne mai despart cateva zile de sarbatorile pascale, iar atentia lumii crestine se indreapta spre Ierusalim, orasul sfant, unde an de an are loc miracolul aprinderii luminii sfinte. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
Desi asa-numita rebeliune din Rusia a durat mai putin de 24 de ore, a fost suficient pentru Polonia, Lituania si Letonia sa aloce mai multe efective la granita cu Belarus. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
google-analytics.com