Cautare

706 de rezultate pentru "nr contact" (3.18 secunde)
Potrivit deputatului PSD, acestia mai au multe de invatat, fiind la primul lor contact cu structurile PE, el declarandu-se dispus sa-i ajute in aceasta privinta.
Si altii… nu raspund la telefon Posibilitatea de a afla opinia si a celorlaltor alesi, mai precis a reprezentantului UDMR, Levente Csaba Szekely, si al ecologistilor, Petru Lificiu, ambii deputati de Galati, s-a izbit de refuzul acestora de a ne raspunde la telefonul mobil, singurul instrument de care dispunem pentru a intra in timp real in contact cu acestia.
Voci si personalitati diferite i-au tinut in contact cu lumea libera pe ascultatorii tinuti prizonieri de dictatura comunista, dincolo de Cortina de Fier.
Aplicatii de tip augmented reality, cum este Pokemon Go, i-ar putea ajuta in acest sens sa intre in contact cu altii.
Sunt fiu de preot - toata copilaria, o fantastic de lunga copilarie, adolescenta, intaia tinerete pana la varsta de douazeci si atatia ani, le-am petrecut, cu intreruperi impuse de nomadismul sezonier al scolarului, la sat, sau in nemijlocita apropiere, in orice caz in necurmat contact cu satul natal.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ieri ca reprezentantii comunitatii romanesti din cele doua judete sunt in contact permanent cu Presedintia pentru a vedea cand pot fi primiti de Basescu.
Conducerea Senatului a decis ieri organizarea unei licitatii in vederea incheierii unui contact de prestari servicii "catering". Motivatia demersului Secretariatului General al Senatului o reprezinta asigurarea de servicii la nivelul de calitate si siguranta pentru demnitari si delegatii straini.
Urcand pe firul istoriei pot spune ca primii geto-daci care au intrat in contact cu Imperiul Roman au fost cei care stapaneau aceste tinuturi.
Showroom-ul este situat pe Strada Justitiei nr. ... - Nu stiu daca este un slogan, dar felul in care ne ocupam de fiecare persoana cu care intram in contact,atesta faptul ca… noua ne pasa!
- Ramaneti permanent in contact - o data pe saptamana, planuiti o intalnire in doi si purtati-va de parca ati fi la inceputul relatiei, cand nimeni si nimic nu mai conta.
Privitor la descoperirea lui Aspect, Bohm crede ca motivul pentru care particulele subatomice sunt capabile sa ramana in contact, independent de distante, nu este deoarece isi trimit semnale misterioase, ci pentru ca separarea lor este de fapt o iluzie.
In urma investigatiilor sale, Alexander a ajuns la concluzia ca SUA poseda fara indoiala dovezi privind realitatea OZN, dar n-a gasit niciun semn precum ca ar fi avut loc vreun contact cu fiinte nepamantene, sau ca guvernul ar fi restrictionat in mod deliberat accesul publicului la aceste informatii.
Intra in contact cu nenumarate forme de boala, pe masura ce trec de la o planeta la alta. Pentru a le face fata, rapesc oameni, implanteaza in ei tesuturi bolnave, apoi ii rapesc din nou si culeg anticorpii produsi de acestia.
Trebuie deci creat un mijloc corespunzator de contact pentru a satisface atat cercetatorii OZN cat si societatea in ansamblu" a conchis Secretarul.
Potrivit regulamentului CL, consilierii "sunt obligati sa organizeze, cel putin trimestrial, intalniri cu cetatenii in conditiile Legii nr. ... In acest sens, ar fi bine sa mearga in cartiere, din usa in usa, pentru ca oamenii sa ia contact cu ei si sa ii cunoasca", a declarat primarul Antonie Solomon.
"PSD si PRM au dreptul sa initieze orice contact politic do-resc. Dar, acest protocol de colaborare este o dovada de duplicitate din partea PSD si o incurajare a fortelor extremiste, pe care le legitimeaza", a sustinut liderul PD.
Fiind pus in contact cu tatal fetei, acesta i-a povestit lui Balthaser ca a aflat prima data de intamplare pe 23 iulie 1954, in Akron, Ohio, la petrecerea data cu ocazia zilei sale de nastere, cand implinea opt ani.
Contact: Directia PR [email protected] Tel.: 021 230 20 44 / Fax.: 021 230 20 47 Laboratoire Innotech Int
El a aparut in talk-show-uri, a tinut prelegeri, a dat interviuri, si si-a publicat o carte in 1983 intitulata "Contact OZN la Pascagoula".
Potrivit site-ului www.ipp.ro, baza de date contine informatii de contact ale deputatilor din actualul Parlament al Romaniei, datorita faptului ca anumite informatii sunt mult mai accesibile la nivelul Camerei Deputatilor.
google-analytics.com