Cautare

61593 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras severin" (4.04 secunde)
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Deputatul PSD Adrian Severin (foto), seful delegatiei euro-observatorilor social-democrati la Parlamentul European, a sustinut ieri ca, din informatiile pe care le are, Raportul CE, care urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, nu va pune problema clauzei de salvgardare, ci va fi tehnic.
Desi initial rezultatele referendumului au fost catalogate chiar de catre liderii de frunte ai partidului ca fiind un esec destul de usturator, dupa o privire mai atenta asupra scenei politicii romanesti, social-democratii par sa-si schimbe radical parerea.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Cu regulamentul de partea sa, Gaz Metan Severin asteapta "binecuvantarea"
Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a adresat joi mai multe intrebari Comisiei Europene (CE) privind capacitatea de absorbtie a fondurilor structurale de catre Romania si contributia Bucurestiului la bugetul UE.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in legatura cu scandalul in care se afla eurodeputatul Adrian Severin, ca, uneori, "oamenii destepti fac greseli prostesti". Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost audiat in calitate de martor in dosarul Trofeul Calitatii.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina. ... mai avea sase luni de contract, dar a decis sa paraseasca echipa din pricina unor neintelegeri cu antrenorul Marian Bondrea.
Marian Bondrea si compania nu au gasit conditii bune de pregatire la Herculane si au decis sa revina la Severin Formatia CS Turnu Severin a plecat duminica la pranz spre Baile Herculane, unde isi propusese sa asude toata saptamana, acesta fiind primul stagiu de pregatire al verii.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Reprezentantii crescatorilor de taurine au discutat ieri cu cei ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) despre formele de sprijin alocate sectorului în 2008, însa negocierile vor fi reluate la sfârsitul lunii ianuarie, întrucât cele doua parti nu au cazut de acord.
Modalitatea de declansare a acestora a fost anticipata: prin demisia repetata, respectiv de doua ori, a actualului Guvern.
In luna lui Florar va asteptam la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!
Desi de la 1 ianuarie 2007 avem la dispozitie fonduri structurale de miliarde de euro pentru dezvoltare regionala, oltenii nu au finalizat lucrarile nici pentru proiectele de preaderare contractate pana acum. De vina sunt birocratia excesiva, dar si intarzierile constructorilor, sustin responsabilii in domeniu.
google-analytics.com