Cautare

6060 de rezultate pentru "note titularizare 2010 limba romana" (3.47 secunde)
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
Liderul CNS a afirmat ca autonomia ¥inutului Secuiesc creeaza cadrul institutional pentru a forma, spre exemplu, forte de ordine publica care sa cunoasca atat limba maghiara, cat si limba romana.
Liderul CNS a afirmat ca autonomia ¥inutului Secuiesc creeaza cadrul institutional pentru a forma, spre exemplu, forte de ordine publica care sa cunoasca atat limba maghiara, cat si limba romana.
Si pentru ca marea finala din 9 mai este cel mai important eveniment sportiv al ultimilor 20 de ani din Romania, organizatorii locali - Primaria Capitalei si Federatia Romana de Fotbal - au stabilit cum ii preiau pe suporterii spanioli veniti in Romania sa sustina echipele favorite, unde ii duc, cum ii distreaza si cum ii ajuta sa se descurce intr-o tara in care, probabil, cei mai multi dintre ei nu au ajuns pana acum.
Orban este ingrijorat de faptul ca peste jumatate din populatia Romaniei nu cunoaste alta limba decat cea materna.
Magistratii au respins astfel recursul Parchetului care contesta decizia Tribunalului prin care fusese admisa inregistrarea partidului inclusiv sub denumirea in limba maghiara.
Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a declarat ca partidul sau va depune eforturi pentru a impiedica acordarea de statut oficial pentru limba rusa.
ospatar - virsta 20-30 ani, minim 1 an experienta in domeniul hotelier dovedita prin cartea de munca, imediat anterior anului 2005, cunostinte de limba spaniola, dar si alte limbi de circulatie internationala;
Se preselecteaza persoanele cu virsta maxima de 40 de ani care au cunostinte foarte bune de limba germana (se va sustine un test pentru verificarea cunostintelor), experienta de minim trei ani dovedita prin cartea de munca si/sau adeverinta de munca in domeniul solicitat, imediat anterior anului 2007 (cei care au un interval lung in care nu au lucrat nu pot fi luati in considerare).
Acum se pare ca au lasat-o mai moale momentan cu universitatea maghiara si au luat-o usor, inca de la gradinita, cu nevoia lor de a invata in limba materna din frageda pruncie si pana la adanci batraneti.
Limba Romana ramane limba oficiala a Republicii Moldova. Curtea Constitutionala de la Chisinau a respins sesizarea grupului socialistilor si comunistilor, partide proruse, privind revenirea la sintagma "limba moldoveneasca".
Alaturi de numeroase volume, studii si articole de specialitate, a publicat pretioasa versiune a Canturilor Orfice, aparuta in 1985 la cunoscuta editura Vallecchi, oferind fiecarui text comentarii si note explicative menite sa faciliteze cititorului italian accesul catre aceasta poezie, una dintre cele mai originale din literatura italiana a secolului trecut.
la prima vedere, nu facem decat sa finantam viata religioasa, dar in realitate, ceea ce sprijinim sunt drepturile cetatenilor romani din afara granitelor, este identitatea lor nationala, culturala, personala, este pastrarea limbii lor, este incercarea de a le asigura o educatie in limba romana, niste drepturi, un minim sprijin social.
Andrei Saguna sau Emanuil Gojdu sunt dovezi ca intelectualii aromani din Imperiul Habsburgic s-au identificat cel mai adesea cu romanii nord-dunareni, ca fiind acelasi popor si vorbind aceeasi limba.
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
Lucrarile la pasajul subteran de la Piata Romana incep in primavara. Primaria Capitalei va plati 1,2 milioane lei pentru serviciile de consultanta din cadrul proiectului de construire a unui pasaj subteran pietonal la Piata Romana.
Dintre beneficiari, ordonatori principali de credite, Ministerul Afacerilor Externe, Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Televiziunea Romana au cele mai multe proiecte aprobate.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala.
google-analytics.com