Cautare

6060 de rezultate pentru "note titularizare 2010 limba romana" (4.39 secunde)
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... nu visez in note olfactive, la fel cum rareori amintirile mele au miros.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Consilierul liberal Marius Carceie a atras atentia ca "nu exista anexa 1 in limba romana, ci doar in engleza. ... Asta pentru ca limba oficiala in administratie este limba romana si nu putem aproba o anexa care este in alta limba".
Formularul poate fi obtinut de pe site-ul Ministerului Solidaritatii Sociale din Italia sau tradus in limba romana de la Departamentul pentru Munca in Strainatate din cadrul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca din Romania. Cererea trebuie completata in limba italiana.
Deci avem una bucata manelist racnind in italieneste, niste unii dand-o pe anglo-tiganeala cu damf de transilvania, foarte multa maneleala in care e siluita limba engleza si o chestie pe frantuzeste. ... Anul asta nu s-a mai servit limba spaniola.
Carla's Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.
Dar, subiectivi-nesubiectivi, obiectiv e faptul ca in regiunea transnistreana sunt vorbitori de limba romana - cam o treime din populatia zonei, iar unii dintre ei chiar se simt si se declara romani. Iar copiilor lor li s-a interzis sa invete la scoala in limba materna, limba romana.
Fruntasii transilvaneni au procurat o tipografie cu litere latine si astfel au infiintat la Chisinau ziarul Adevarul (Transilvania) (un organ de propaganda pentru unirea politica a tuturor romanilor), au tiparit abecedare si carti in limba romana.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Posta Romana ar putea percepe din 2007 un comision mai mic decat cel prevazut de lege, de 1,3%.
Dulcea limba romaneasca se trage din "mama moldoveneasca", a zis presedintele Republicii Moldova, acest Voronin care, mai nou, este si priceput intr-ale istoriei si altele asemenea. ... Mama ei de limba!
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
unul pentru selectarea de administratori de cetatenie romana in urmatoarele domenii: administratie publica europeana, drept, economie si audit, iar cel de-al doilea pentru selectarea de secretari de cetatenie romana, in vederea constituirii de liste de rezerva care vor fi utilizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul institutiilor europene.
Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a anuntat ieri ca partidul sau a depus la Camera Deputatilor un proiect de lege prin care etnicii maghiari din Romania sa fie obligati sa invete limba romana.
Piesa este o compozitie Narcotic Sound, cu versuri in limba romana si un beat extrem de cool, care te cucereste inca de la prima ascultare. ... Dupa hituri precum "Maria, Maria" si "Mr Celentano", Like Chocolate a decis ca noul single sa fie unul in limba romana.
Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman:
Proba de limba romana va avea loc marti Elevii de clasa a 8-a vor sustine, marti, prima proba la Evaluarea Nationala 2013, cea de limba romana.
Ma simt obligat sa iau atitudine publica si sa-mi exprim ingrijorarea, dar si dezacordul total fata de propunerile de diminuare drastica a numarului de ore de istorie in invatamantul gimnazial si eliminarea unei ore de limba si literatura romana la clasele a V-a si a VI-a, propuneri formulate in cadrul celor trei variante ale Planului-cadru pentru invatamantul gimnazial din Romania, aflate acum in dezbatere publica.
google-analytics.com