Cautare

1134 de rezultate pentru "noros catalin" (2.68 secunde)
2 la suta - joi, 19 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 3 grade C si 17 grade C - vineri, 20 Martie 2020 Predominant noros Temperatura intre -2 grade C si 1 grade C Precipitatii:
In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar spre sfarsitul intervalului vor fi posibile precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
In Capitala, cerul va fi temporar noros si va ninge slab. ... Cerul va fi temporar noros si mai ales seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Vremea la munte La munte, cerul va fi noros si pe arii extinse vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare.Izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 /mp cu probabilitate mai mare in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali.
Cerul va fi partial noros in nord-vestul si centrul teritoriului si mai mult noros in rest. ... Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua mai ales in cursul noptii, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.
Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse. ... Duminica cerul va fi noros si temporar va ploua in aproape toata tara, insa cantitatile de apa nu prea sunt insemnate.
In est si in sud-est valorile termice se vor situa in jurul celor normale la sfarsit de aprilie, cerul va fi partial noros, iar ploile se vor semnala izolat.
Cerul va fi mai mult noros in sudul, centrul si estul tarii si va prezenta innorari temporare in celelalte regiuni. ... Cerul va fi noros si temporar va ploua, posibil moderat cantitativ.
In regiunile din nord-vest si centru innorarile vor fi persistente, in timp ce in restul tarii cerul va fi temporar noros, informeaza ANM. ... La munte Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ restranse va ploua, mai ales in prima parte a zilei.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Premierul din umbra se da de trei ori peste cap La scurt timp dupa ce a fost uns vicepresedinte PDL si apoi premier al Guvernului din umbra, domnul Catalin Predoiu s-a dat de trei ori peste cap, iar la sfarsit - ce sa vezi?
Catalin Stefanescu si invitatii sai vorbesc despre anul 2012.'. Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni". ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu:
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... Cel care prezinta presa dimineata, la postul Prima TV, a venit la mine de doua ori cu ceasuri japoneze, pentru a le schimba geamul", ne-a spus Catalin Vardianu.
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
google-analytics.com