Cautare

2234 de rezultate pentru "nita sorin" (2.71 secunde)
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a tinut astazi, la sediul partidului din Bd. ... Este greu de presupus ca un singur partid cu 32%, fie el si PD-L ar putea rezista unei asemenea crize si politice si economice", a spus Nita.
Autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc nu se pune in discutie, spune Constantin Nita Constantin Nita, vicepresedintele PSD, a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, ca este ingrijorat de declaratiile privind autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc, lucru care, in opinia sa, nu poate fi pus in discutie.
Dupa ce a fost prins la volan, de catre lucratorii Serviciului Politiei Rutiere (SPR), cu o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat Ion Nita, inspector al Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice, poate scapa de puscarie.
Demisia lui Nita sau intelegerea pentru Medias O alta problema discutata in interiorul sedintei USL a fost legata de mutarea conducerii Transgaz si Romgaz la Bucuresti.
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. ... Doctorul Sorin Oprescu este, fara doar si poate, un politician cu multiple valente.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Deputatul PSD Constantin Nita a precizat ieri prin intermediul unei scrisori deschise ca evaluarea IPP, conform careia suma alocata cazarii sale pentru un an echivala practic cu plata a 492 de zile de cazare, are la baza o greseala a Secretariatului Camerei Deputatilor.
Aceasta dezvoltare a patrimoniului se datora unui grup de intelectuali entuziasti printre care Nita Angelescu - primul director al muzeului, Vasile Culica, Iatan Constantin, Gheorghe Florea, Florian Chirulescu s.a.
Oprea Nita, presedintele fondator al acestui partid regreta enorm ziua cand a acceptat ca Anghel sa aiba mana libera in pregatirea alegerilor locale.
Liberalii cer demisia ministrului Constantin Nita Deputatul liberal Mircea Cazan a anuntat miercuri, in timpul unei intalniri cu sindicalistii de la Romgaz si cu prefectul Sibiului, ca lunea viitoare va cere in Parlament demisia ministrului delegat pentru Energie, social-democratul Constantin Nita.
Ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, a declarat ca impozitul forfetar nu trebuia introdus si ar trebui anulat. Totusi, ministrul Nita isi asuma ideea introducerii acestuia, cu precizarea ca el avea in vedere aplicarea intr-o perioada de crestere economica.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sorin si Mihaela Grindeanu sunt casatoriti si au impreuna 2 copii.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi.
Este vorba de senatorul PDL de Olt Mihai Nita. ... Potrivit unor surse din conducerea PSD, Nita ar fi inregistrat discutia cu Toma si i-ar fi predat-o lui Victor Ponta. ... El a recunoscut ca a avut o discutie cu senatorul PDL Mihai Nita.
Doi lideri ai PSD mi-au zis ca scandalul privind excluderea lui Ion Toma ar fi pornit de la o negociere pentru atragerea senatorului PDL, Mihai Nita, alaturi de social-democrati. Numai ca Toma l-ar fi convins pe Nita sa nu faca acest pas.
Liderul Sindicatului Cadrelor Medii, Roxana Dragomir, a declarat ca noul manager al spitalului, Mihai Nita, a acreditat la un moment dat aceasta idee, neacceptata, in schimb, de sindicalisti. Managerul Mihai Nita declara ca nu se pune serios o astfel de problema.
google-analytics.com