Cautare

1774 de rezultate pentru "nita elena olga" (3.83 secunde)
Actrita Olga Tudorache traieste o drama: Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Acum, Olga Tudorache a ramas singura. ... Olga Tudorache a trecut prin momente grele la inceputul acestui an.
Olga Simionescu (Autor: ... Aici intervine medicul Olga Simionescu.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a tinut astazi, la sediul partidului din Bd. ... Este greu de presupus ca un singur partid cu 32%, fie el si PD-L ar putea rezista unei asemenea crize si politice si economice", a spus Nita.
Autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc nu se pune in discutie, spune Constantin Nita Constantin Nita, vicepresedintele PSD, a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, ca este ingrijorat de declaratiile privind autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc, lucru care, in opinia sa, nu poate fi pus in discutie.
Dupa ce a fost prins la volan, de catre lucratorii Serviciului Politiei Rutiere (SPR), cu o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat Ion Nita, inspector al Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice, poate scapa de puscarie.
Demisia lui Nita sau intelegerea pentru Medias O alta problema discutata in interiorul sedintei USL a fost legata de mutarea conducerii Transgaz si Romgaz la Bucuresti.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Olga Kurylenko, eroina din seria James Bond, Quantum of Solace, si-a gasit o noua pasiune - masinile Ford. Olga Kurylenko este o frumoasa actrita de origine ucraineana. ... Americanii de la Ford au rugat-o pe Olga sa fie imaginea noilor masini, care vor fi lansate pe piata in 2010:
Olga Simionescu prezinta informatiile esentiale despre coronavirus: ... Florin Puscas) Dr Olga Simionescu, profesor universitar doctor la Catedra de Dermatologie a Universitatii Carol Davila Bucuresti si sef al Clinicii Dermatologie I a Spitalului Colentina din Capitala, ofera o serie de explicatii inedite, puse in context, despre pandemia de coronavirus.
Aceasta dezvoltare a patrimoniului se datora unui grup de intelectuali entuziasti printre care Nita Angelescu - primul director al muzeului, Vasile Culica, Iatan Constantin, Gheorghe Florea, Florian Chirulescu s.a.
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
Deputatul PSD Constantin Nita a precizat ieri prin intermediul unei scrisori deschise ca evaluarea IPP, conform careia suma alocata cazarii sale pentru un an echivala practic cu plata a 492 de zile de cazare, are la baza o greseala a Secretariatului Camerei Deputatilor.
Oprea Nita, presedintele fondator al acestui partid regreta enorm ziua cand a acceptat ca Anghel sa aiba mana libera in pregatirea alegerilor locale.
Liberalii cer demisia ministrului Constantin Nita Deputatul liberal Mircea Cazan a anuntat miercuri, in timpul unei intalniri cu sindicalistii de la Romgaz si cu prefectul Sibiului, ca lunea viitoare va cere in Parlament demisia ministrului delegat pentru Energie, social-democratul Constantin Nita.
Ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, a declarat ca impozitul forfetar nu trebuia introdus si ar trebui anulat. Totusi, ministrul Nita isi asuma ideea introducerii acestuia, cu precizarea ca el avea in vedere aplicarea intr-o perioada de crestere economica.
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. ... La 12 ani dupa ce si-a ucis sotul, Elena C., 36 de ani, din Tudor Vladimirescu â€" Tulcea, si-a omorat, dupa acelasi scenariu si concubinul, in complicitate cu noul ei amant.
Pe cind ambii predau la Rouen, in anul urmator, Sartre ii cere efectiv sa iasa el singur cu tanara Olga Kosakiewicz.
Trebuie sa le fii punctual ca, daca nu, peste trei zile iti spun ca aduc pe alt ", spune Olga Timabaliuc. ... Ziceam ca vin acasa, ca nu mai pot, dar m-am intrebat ce am rezolvat, nu fac nimica daca plec si am mai ramas ", continua Olga.
google-analytics.com