Cautare

161 de rezultate pentru "negrea petrica" (2.63 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Totul despre "lupii" lui "Petrica" - parabola cu final tragic', pe care o puteti citi in continuare.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Este vorba despre conflictul dintre cei doi consilieri locali de pe listele PD Mangalia, Constantin Filimon si Florin Maftei, care au fost reprimiti sau, mai bine spus, au fost "reconfirmati" ca membri ai partidului in urma vizitei lui Blaga, si actuala conducere, reprezentata de presedintele Ioan Negrea.
5 ani, si totodata sa fie convingator, a fost nimeni altul decat Petrica Munteanu, director in cadrul Primariei Municipiului Constanta.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. ... • Pentru a-l cunoaste mai bine, puteti citi in continuare un articol despre Alexandru Negrea, scris de el insusi.
Suprafata de teren scoasa din circuitul agricol este de zeci de ori mai mare decât anii trecuti.„În conditiile în care în 2006 am avut 38 de cereri de scoatere din circuitul agricol, de la începutul acestui an am avut deja 138 de avize emise“, a declarat Petrica Gulie, referent în cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Suprafata de teren scoasa din circuitul agricol este de zeci de ori mai mare decât anii trecuti.„În conditiile în care în 2006 am avut 38 de cereri de scoatere din circuitul agricol, de la începutul acestui an am avut deja 138 de avize emise“, a declarat Petrica Gulie, referent în cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Cele doua "tabere" ala partidului - pe de o parte actualul Birou Permanent Local condus de Ioan Negrea, presedinte al partidului, reales la finele anului trecut, iar pe de alta parte gruparea celor doi consilieri exclusi din PD, consilierii locali Florin Maftei si Constantin Filimon - au avut in cursul serii de marti, 14 februarie, o runda de discutii cu reprezentantii Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii al Partidului Democrat.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Dupa ce Marian Sarbu va elibera functia de inspector general al ISJ Constanta, postul va fi ocupat de Petrica Miu (foto), actualmente profesor la Grupul Scolar "Virgil Madgearu".
Dar ma voi ocupa de aceasta problema imediat cum va reveni la munca", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Petrica Miu (foto), inspectorul scolar general al ISJ Constanta. Iar rezolvarea problemei este, dupa cum a dat de inteles tot Petrica Miu, demiterea.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu.
Intr-un fel, povestea asta suna ca cea cu Petrica si Lupul. Petrica - presedintele se tot suie in copac si striga: sariti, lupul!" Iar oamenii ies si nu vad nici urma de lup, doar pe Petrica amuzandu-se de mama focului.
Cei 32 de membri prezenti la sediul partidului au decis ca presedintia organizatiei sa revina lui Lucian Negrea, in timp ce vicepresedinti au fost desemnati Beghin Levent, Ahmed Levian, Maria Traistaru si Costel Viziteu, iar secretar general Cosmin Vasilescu.
In plus, au mai spus democratii Constantin Filimon si Florin Maftei, ei oricum nu recunosc actualul Birou Permanent al PD Mangalia si nici pe actualul presedinte Constantin Negrea.
Edilul intra astfel in randurile uneia dintre cele mai "agitate" formatiuni politice din judet - filiala Mangalia a Partidului Democrat, care a fost tulburata, cel putin in ultimul an, de numeroase dispute pentru putere, inflamate de doua grupari distincte - cea a presedintelui reales, Ioan Negrea, fost consilier local si cea a celor doi consilieri locali, care zilele acestea au si renuntat la calitatea de membrii PD, Constantin Filimon (fost candidat la primaria Mangalia din partea PD, la ultimele alegeri locale) si Florin Maftei.
Daca Ion Minca nu a fost la sedinta, demn de mentionat insa faptul ca doi pedelisti pana acum absenti de la astfel de convocari ale "inamicilor" lui Claudiu Tusac, Nae Negrea si Dan Moldovan, au raspuns "prezent".
google-analytics.com