Cautare

360 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (3.50 secunde)
La data de 15.01.2011, orele 22.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 3 Politie l-au depistat pe Calea Grivitei, sector 1 pe C.
NICUSOR de 47 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca VW Passat, pe Calea Grivitei, sectorul 1, avand o concentratie alcoolica de 0,42 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 12 aprilie 2011, in jurul orei 03:30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie, l-au depistat pe Calea Grivitei, sector 1, pe B.
Nicolae Titulescu dinspre P-ta Victoriei catre Calea Grivitei. Cand a ajuns la intersectia cu str. Banu Manta, a efectuat virajul stanga pentru a intoarce catre Piata Victoriei, situatie in care S.
La ora cand aceste randuri au vazut deja "lumina tiparului", una dintre cele mai reprezentative pene ale gazetariei romanesti, Octavian Paler, se afla deja la dreapta Celui de Sus, bucurandu-se de iubirea Sa fara margini, iar rama-sitele sale pamantesti odihnesc, pentru eternitate, in Cimitirul Sfanta Vineri, situat pe Calea Grivitei, in cartierul muncitoresc istoric al Capitalei.
Grivitei, sector 1, ruland in trafic un autoturim marca VW Golf. Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea celui care conducea autoturismul, ocazie cu care s-a stabilit ca fiind S.
Grivitei - Bd. Dacia - P-ta. Romana - Cal. Dorobantilor; Cal. Crangasi - Podul Grant - Str. Turda - Bd.
Grivitei - Bd. Dacia - P-ta. Romana - Cal. Dorobantilor; Cal. Crangasi - Podul Grant - Str. Turda - Bd.
Grivitei dinspre Gara de Nord catre Pod Costanta. Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe M.
La data de 14 decembrie 2010, in jurul orei 05.15, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie - Biroul Ordine Publica l-au prins in flagrant la intersectia str. I.G. Duca cu Calea Grivitei, sector 1, pe D. CONSTANTIN de 35 de ani din jud.
Marius de 28 de ani, ambii din Bucuresti, recidivisti, care, la aceiasi data, in jurul orei 05:00, au acostat pe Calea Grivitei, sector 1, un tanar de 19 ani, din Bucuresti, csruia i-au sustras un telefon mobil in valoare de aprox.
Nicolae de 23 de ani din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Grivitei dinspre Str.
La data de 12.02.2011, in jurul orei 01.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie, l-au depistat pe Calea Grivitei, pe D.
Ion Mihalache, sector 1, fara sustrage bunuri sau valori, iar in noaptea de 25/26.09.2010, intre orele 00:30-01:00, a patruns prin escaladarea unui geam, lasat neasigurat, intr-o locuinta situata in Calea Grivitei, sector 1, de unde a sustras un laptop si doua telefoane mobile, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de aprox.
La data de 12.04.20101, in jurul orelor 03.30, agenti de siguranta publics si patrulare din cadrul Sectiei 4 Politie, au observat pe Calea Grivitei din sectorul 1, un autoturism marca Audi A4..
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P.
Lucrarile de infrastructura vor continua in baza proiectului initial pe segmentele Piata Victoriei - Calea Grivitei (inclusiv intersectia) si Calea Plevnei - strada Mircea Vulcanescu (exclusiv sensul giratoriu).
Grivitei, un autoturism marca BMW fara placute de inmatriculare, condus de un barbat. Trecand la oprirea autoturismului si legitimarea conducătorului auto, a fost identificat R.
Nicolae Titulescu cu Calea Grivitei, o femeie imbracata in negru ce cara intr-o mana o coroana mortuara si care se oprea la societatile comerciale din zona solicitand ajutor banesc pentru o inmormantare.
- Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
google-analytics.com