Cautare

359 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (3.11 secunde)
Bucurestii Noi, Calea Grivitei, Bd. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Duca, Gara de Nord, cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... Grivitei, Bd. ... Grivitei/Str.
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Staff-ul de campanie al lui Teo Trandafir da vina pe Liliana Minca pentru ceea ce s-a intamplat acolo. ... Ferestrele cu afisele electorale ale lui Teo Trandafir au fost stropite cu vopsea rosie.
Proaspata deputata Teo Trandafir anunta ca va vota in favoarea motiunii de cenzura a Opozitiei. ... Teo Trandafir a declarat ca va vota impotriva Guvernului Boc chiar daca gestul sau ii va aduce excluderea din partid.
Teo Trandafir si Maia se inteleg din priviri, se sustin reciproc, se consulta, iar legatura mama-fiica este una solida. Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta.
Duca, Piata Garii de Nord, iar pe sensul spre Institutul Oncologic, din Piata Garii de Nord pe Calea Grivitei, str. ... Linia 205 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Strand Straulesti, din Piata Garii de Nord, pe Calea Grivitei, str.
Teo Trandafir a castigat alegerile in Colegiul 19 cu 8.154 de voturi din totalul de 15.319 exprimate la alegerile partiale de duminica din Colegiul 19 al Capitalei.
Teo Trandafir, candidata PDL pentru alegerile din colegiul 19, are 14 procente in fata candidatului Aliantei PSD+PC, Liliana Minca, conform unui sondaj CSOP comandat de Organizatia PDL sector 4.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii "avertizeaza" pe democrat-liberali ca exista posibilitatea ca Teo Trandafir sa paraseasca partidul pentru conservatori. Trandafir infirma insa partial aceasta orientare.
Unchiul ei, Nedelcu Visterineanu, a povestit ca tanara inca il mai iubeste pe fostul sot si spera sa se impace cu el.
De ceva vreme Piata Grivitei nu mai are acoperis. ... Aceasta schimbare "de look" a Pietei Grivitei costa aproximativ 300.00 de lei, suma care poate fi considerata mica tinand cont de faptul ca aceasta piata este una din cele mai importante din municipiul Constanta.
Deputatul democrat-liberal Teo Trandafir a declarat in urma cu putin timp, ca ar putea sa voteze impotriva motiunii de cenzura, chiar daca se mai gandeste la acest aspect.
Saledin Agiacai, Andrei Trandafir, Aurel Butnaru si Dumitru Becsenescu au doar cateva zile la dispozitie pentru a incropi un plan de bataie, pe care intentioneaza sa-l prezinte presedintelui Traian Basescu, inainte ca acesta sa promulge legea adoptata zilele trecute de Camera Deputatilor.
Sondaje sociologice de sertar 'Candidata PC la fotoliul de senator in sectorul 4, Liliana Minca, spune ca Teo Trandafir, rivala ei, nu are experienta, fiind strict un om de showbiz.
Mariajul lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef s-a incheiat. ... Conform wowbiz.ro, Constantin Iosef, sotul lui Teo Trandafir, s-a mutat saptamana trecuta in apartamentul sau din zona Lacul Tei din Capitala.
Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba.
In acest moment se lucreaza in zona Pietei Virgiliu si la portiunea dintre strada Occidentului si Calea Grivitei. ... Piata Victoriei -Occidentului (finalizata) , Occidentului - Grivitei, Grivitei - Mircea Vulcanescu, Mircea Vulcanescu - Virgiliu (Stirbei Voda) si Virgiliu - Vasile Parvan (deschis circulatiei).
Teo Trandafir, realizatoarea TV, este candidatul surpriza al PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala. ... Teo Trandafir si-a depus miercuri dimineata candidatura din partea PDL pentru functia de deputat in Colegiul 19.
Teo Trandafir recunoaste ca l-a votat pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale, dar ca nu-i va ridica osanale sefului statului. ... Teo Trandafir, candidatul PDL pentru fotoliu de deputat in Colegiul 19, si-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, declarand ca "mi-e teama sa nu dezamagesc".
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro.
google-analytics.com