Cautare

3853 de rezultate pentru "nagy e gheorghe" (3.74 secunde)
Presedintele Traian Basescu i-a trimis, ieri, ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, informeaza Administratia prezidentiala.
Deputatul PLD Raluca Turcan considera ca premierul Tariceanu a incalcat principiul separatiei puterilor in stat cand a adus justitiei acuzatii de santaj politic, dupa ce presedintele a aprobat cererea Parchetului General de inceperere a urmaririi penale impotriva ministrului Nagy Zsolt.
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca UCM nu face o campanie pentru sustinerea lui Traian Basescu, ci una indreptata impotriva UDMR.
Presedintele Traian Basescu a cerut Ministerului de Justitie inceperea urmaririi penale impotriva ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiilor, Zsolt Nagy. ... "Comisia nu recomanda clasarea, dar nici nu se poate pronunta in sensul existentei unor indicii temeinice privind comiterea de catre ministrul Nagy a vreuneia din infractiunile nominalizate in sesizarea Parchetului.
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt (foto), si deputatul Kelemen Hunor sustin reformarea UDMR prin restructurarea unor organisme interne care sa duca la eficientizarea activitatii Uniunii si prin largirea bazei de selectie pentru Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU).
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, s-a aflat ieri la Palatul Cotroceni, unde s-a intalnit cu membrii Comisiei speciale a Presedintiei, constituita in cazul sau, el declarand ulterior ca audierea a avut loc la solicitarea sa.
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo.
Astfel, Zsolt Nagy a declarat ieri ca nu va sustine introducerea din 2006 a impozitului pe venituri pentru programatori, in cazul in care Ministerul Finantelor Publice vrea sa introduca o astfel de masura.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat ieri, 11 iunie a.c., suspendarea din functie a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei, Zsolt Nagy. ... Zsolt Nagy este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat cu caracter transnational. ... Cu toate acestea, conducerea UDMR a precizat ca isi mentine sprijinul pentru ministrul Nagy Zsolt.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Nu e prea mult "deci, ca atare"? ... Da, e mult, dar si legea este foarte complicata. ... "Y"sus si "z" e in stanga jos. ... E o zicala:
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Vicepremierul Gheorghe Pogea a promis, ieri, ca anul viitor nu va mai fi modificat Codul Fiscal si ca actualul Guvern va simplifica legislatia privind mediul de afaceri, asigurind stabilitate si predictibilitate IMM-urilor.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Ceilalti ministri propusi de Tariceanu sunt Adrian Cioroianu la Ministerul de Externe, Tudor Chiuariu la Ministerul Justitiei, Cristian David la Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Cristian Adomnitei la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Paul Pacuraru la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Eugen Nicolaescu la Ministerul Sanatatii Publice, Laszlo Borbely la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Attila Korodi la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Adrian Iorgulescu la Ministerul Culturii si Cultelor si Zsolt Nagy la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
Basescu a semnat la inceputul saptamanii trecute decretul privind suspendarea lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
Privatizarea totala a operatorilor RomTelecom si POSTelecom, precum si a Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) se va realiza pana in 2006, aceste operatiuni constituind prioritatile ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Zsolt Nagy. ... - privatizarea) se va realiza prin listarea unui pachet de actiuni la bursa“, a precizat Nagy.
Numarul utilizatorilor de servicii de Internet va ajunge, la finele acestui an, la un nivel dublu fata de cel din 2004, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy. ... La sfarsitul anului, speram sa contabilizam o dublare a numarului utilizatorilor“, a spus Nagy.
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
google-analytics.com