Cautare

3859 de rezultate pentru "muresan gheorghe" (4.96 secunde)
Tribunalul Constanta a decis, miercuri seara, achitarea lui Sever Muresan (foto) si a lui Mircea Horia Hossu, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals material, uz de fals, folosirea creditului cu rea credinta si abuz in serviciu, in dosarul fraudarii Bancii Dacia Felix.
Omul de afaceri Sever Muresan s-a intors in Romania, sambata, fiind asteptat pe Aeroportul Otopeni de sotia sa, cativa prieteni si fostul vicepresedinte al Partidului Conservator, generalul in rezerva Mircea Chelaru.
Fostii ministri ai agriculturii Remes si Muresan urmeaza sa dea socoteala în fata judecatorilor pentru palinca si caltabosii de la Ciorba.
Lucrarile congresului au fost perturbate de scandalul iscat de fostul ministru Ioan Muresan (foto, stanga), caruia nu i s-a permis sa ia cuvantul.
Conducerea PNTCD a stabilit sambata, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, excluderea din partid a lui Ioan Avram Muresan, din cauza atitudinii echivoce a acestuia in scandalul presupusei mite catre Decebal Traian Remes.
Tiberiu Muresan, cadru universitar de marca prin mana caruia au trecut mii si mii de studenti. Venind din Turda, agronomul Tiberiu Muresan ajunge sa conduca Institutul de cercetari agricole Fundulea peste zece ani.
Vineri, 18 ianuarie, de la ora 14:30, in Cafeneaua Verona (Strada Arthur Verona 13-15) are loc lansarea albumului ADA MILEA "ALCOOL", dupa Ioan Muresan.
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, exclus din PNTCD la sfarsitul saptamanii trecute, sustine ca s-a nascut taranist si ca va muri taranist. ... Eu m-am nascut taranist si voi muri taranist", a declarat luni Muresan.
Procesului intentat fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, acuzat de deturnare de fonduri internationale, a fost amanat inca o data. In acest context, Muresan s-a aratat extrem de deranjat de amanarile repetate si acuza procuratura ca nu reuseste sa stranga dovezile care sa-l incrimineze.
Pana aseara (duminica - n.a.), a fost randul CFR-istului din Cluj, Iuliu Muresan, sa se bata belicos cu pumnii in piept. ... Cand Mititelu s-a suparat si a amenintat cu dezvaluiri despre "smecheriile" CFR-ului, domnul Muresan s-a scuzat public de ofensa si a tacut malc.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve: ... Gabi Muresan si Bokila vad cartonasul galben inainte de pauza. ... Muresan suteaza de la distanta, Hamutovski retine fara probleme!
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Siegfried Muresan: ... Siegfried Muresan: Am securizat frontiera Romaniei, am asigurat toate conditiile. Victor Negrescu: Europa a intrat intr-o criza profunda ca urmare a veto-ului Austriei.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Contracandidatii sai, ßerban Radulescu si Ioan Avram Muresan, au obtinut 194, respectiv 110 voturi. Din echipa lui Milut mai fac parte Aurelian Pavelescu - prim-vicepresedinte si Gheorghe Ciuhandu - presedinte al Consiliului National de Coordonare.
google-analytics.com