Cautare

6859 de rezultate pentru "muresan ionel emil alba iulia str george baritiu nr 13" (4.07 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.
Numirea lui Ruset in fruntea organizatiei judetene echivaleaza cu eliminarea lui Ionel Mantog din actul decizional.
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, este nemultumit de modul in care actuala echipa de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestioneaza partidul si spera ca in cazul unor derapaje conducerea centrala sa intervina sa rezolve problemele la nivel local.
Ionel Mantog, fostul lider al PDL Gorj, actual director economic al Complexului Energetic de la Turceni, sustine ca pe plan local democrat-liberalii si social-democratii pun bazele unei aliante, chiar daca aceasta nu va fi transparent constituita si nu va fi vizibila formal.
Fostul presedinte al PDL Gorj, Ionel Mantog, autosuspendat din partid, critica rezultatele obtinute de Organizatia Judeteana democrat-liberala la alegerile locale.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. ... Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie. ...  De la ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00 pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bd.
IONEL de 24 de ani din Bucuresti, recidivist, - G. ... Ionel si G. ... La un moment dat, pe str. ... Ionel si G. ... Ionel si G. ... Ionel si G.
Declaratiile cu care este citat in presa consulul general al Romaniei la Torino, Iulia Buje (foto), ridica unele semne de intrebare si, ca urmare, orice clarificare este binevenita in acest caz, au declarat surse diplomatice.
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In 2008, Iulia Fratila a disparut din atentia publicului. ... La ultima ecografie a iesit ca tumoarea s-a calcifiat si nu mai reprezinta un pericol, iar Iulia poate zambi din nou. ... Iulia Fratila nu a avut cancer, iar diagnosticul care i s-a pus atunci a fost de mastoza fibrochistica.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu.
Principalele surse sunt zaharul rafinat (si tot ce il contine in cantitati mari) si faina alba - adica alimentele procesate, produsele de patiserie, cofetarie, gemurile, dulceturile, siropurile, bauturile carbogazoase, etc.Indicele glicemic nu este altceva decat un mod de a face diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai, adica un mod de a clasifica alimentele in functie de impactul lor asupra glicemiei (adica a nivelului de zahar in sange).
Bulevardul va decongestiona si fluidiza traficul in toata zona centrala, in principal in zonele Gara de Nord, Piata Victoriei, Piata Virgiliu, Str. Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, Str. Vasile Parvan, Str. Hasdeu, Str. Uranus, zona Parlamentului, strada 13 septembrie - arealul hotelului Marriott.
La data de 20 ianuarie 2011, in jurul orei 14.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie l-au depistat pe str. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba, cu cel in cauza in stare de libertate. ... IONEL de 29 de ani din jud.
Si desi a fost vorba de o licitatie publica, reprezentantii mass-media nu numai ca nu au fost primiti in sala de sedinte, dar Ionel Manafu, directorul DADL, a subliniat ca nu poate lucra "decat in liniste, si daca stati la usa o sa faceti galagie".
Lucian Nastasa-Kovacs, Institutul de Istorie "George Baritiu" al Academiei Romane,, Cluj - Napoca; ... Iulia Popovici, critic literar; Prof. dr. Mihai Retegan, DHC Universitatea Ovidius, Constanta, Departamentul de Istorie a Romanilor, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
google-analytics.com