Cautare

6859 de rezultate pentru "muresan ionel emil alba iulia str george baritiu nr 13" (2.72 secunde)
Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii.
Iulia Bara Gaciu de la firma CASA GACIU participa in acest week-end la Food Revolution de la Gradina Verona.
Ionel Ganea face acuzatii uluitoare. ... Nici conducerea, nici Muresan, nici actualul administrator .... ... Tot cu Muresan la conducere etc. ... Este cam greu, ii dau 30% sanse, cele mai mare sanse le are U Cluj", a declarat Ionel Ganea.
In acest sens ne-a dat citeva declaratii directorul societatii Apaterm, George Cubasa. ... La Apaterm si la Apa-Canal Consiliile de Administratie au cu doi membri mai mult", ne-a declarat George Cubasa. ... Schin George CA: ... Hartegan Ionel, CA:
GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania.
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova. ... Iasiul, Cetatea Tighina, Catatea Alba, Chilia si Ismail.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str. ... De mai multi ani, LNR Constanta isi desfasoara activitatea intr-un sediu situat in zona peninsulara a municipiului resedinta de judet, pe str.
Arad - Calea Radnei nr. 298 Baia Mare - Bdul Bucuresti nr. 144 Bucuresti Est - B-dul Theodor Pallady nr. 51 Bucuresti Berceni - Str. Drumul Dealul Bisericii nr. 67 - 109 Cluj - Bdul Muncii nr.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. Centru, nr. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. Principala, nr.194, si are o suprafata totala de 357 mp, din care suprafata de vanzari este de 229 mp.
Adrian BALTEANU) Centrul de cultura arhitecturala UAR Noul sediu al Uniunii Arhitectilor din Romania, din strada Jean Louis Calderon, nr. 48, a fost inscris in lista monumentelor, alaturi de casa geamana de la nr. ... Calderon nr. 48, 50 si Str. ... Rieber (1903) din str.
Rosetti, Str. Tudor Arghezi, Str. ... Dimitrie G Gerota, Str. Jean Louis Calderon, Str. ... Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Modoran Ene dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. Modoran Ene si str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str. Modoran Ene din directia str.
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Bucurestii Noi dinspre Pod Constanta catre str. ... Ion de 64 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Aro 323, pe str. Branistari dinspre str. Farcasanca catre str.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
Palatul Cercului Militar - B-dul Regina Elisabeta - Piata Operei - B.dul Eroilor Sanitari - B-dul Eroilor - str. ... Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. ... Eroilor - Str. ... Marasti - Str.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
Liberalii, prin vocea presedintelui Dan Ilie Morega, ii acuza pe democratii lui Ionel Mantog ca si-au luat mai mult decat li se cuvenea, in baza protocolului de functionare a Aliantei, incheiat intre cei doi aliati.
google-analytics.com