Cautare

2443 de rezultate pentru "moldovan vasile" (6.59 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Emotia si fericirea celor mai multi dintre ei a fost intampinata nu doar de educatori, ci si de Dan Moldovan, un democrat care crede ca are sanse sa ajunga primarul urbei in care invata micutii la care facem referire.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Cetatenii orasului Mangalia au ales PD-ul si acest lucru ne obliga in campania pe care o vom demara pentru castigarea Primariei sa nu facem promisiuni fara acoperire", ne-a declarat, in asentiment cu organizatia pe care o reprezinta, Dan Moldovan, unul dintre democratii inscrisi in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria municipiului Mangalia.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Judecatoarea care i-a eliberat pe violatori este mama de fata, studenta la Drept In toata aceasta situatie bolnava, hotararea judecatoarei Georgiana Moldovan este punctul culminant:
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Radu Moldovan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca luni va fi cunoscut numele primului parlamentar PDL care va trece la PSD, formatiunea sa fiind in discutii, pentru inceput, cu trei-patru reprezentanti ai puterii.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
"Timp de doi ani, noul vicepresedinte ales al patronatului va fi Vasile Moldovan (foto), directorul RAJDP Constanta", a spus Liviu Bota, presedintele patronatului. La randul sau, directorul RAJDP, Vasile Moldovan, a subliniat ca, in ultimii ani, situatia drumurilor din judetul Constanta s-a imbunatatit.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Este vorba despre Paul Foleanu si Dan Moldovan. ... Revenind insa la democrati, dintre cei care isi doresc sa intre in "pielea" lui Iorgus, si care au si cele mai multe sanse - se desprind Dan Moldovan si Paul Foleanu.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
Anuntul a fost facut de purtatorului de cuvant al PSD, Radu Moldovan, la Bistrita, potrivit realitatea.net. ... Deci pozitiile pe care UDMR le are astazi in arcul guvernamental sa se pastreze in viitorul guvern de criza", a declarat Emil Radu Moldovan, purtator de cuvant PSD, deputat.
S-au adunat numeroase tigari si toate au ajuns in atelierul artistului Iulian Moldovan, https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil. ... Nefumator, Moldovan explica: ... Nu sunt fumator si am incercat sa transmit ideea de viata, sa ii facem pe oameni sa realizeze consecintele fumatului, ne-a spus artistul Iulian Moldovan.
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
google-analytics.com