Cautare

4716 de rezultate pentru "modiga mihai brasov al vlahuta" (9.26 secunde)
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Taxa pe care o vor plati toti soferii pentru tronsonul Comarnic-Brasov.
FOTE - Brasov 2013 - olimpiada sporturilor de iarna Cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din Romania se va desfasura in Municipiul Brasov si in alte doua orase din judetul Brasov, Rasnov si Predeal, intre 17 si 22 februarie 2013.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Consortiul Vinci-Aktor nu a reusit sa obtina finantare din partea bancilor pentru demararea constructiilor Astfel, constructia tronsonului Comarnic-Brasov este amanata cu cel putin un an.
Noi am luat legatura cu directorul de la Resurse pentru ca are obligatia de a depune niste declaratii rectificative pentru fiecare siderurgist, mai exact din dosare nu trebuie sa lipseasca certificatul de stagiu de la evidenta stagiilor”, a spus directorul CJP Galati, Georgeta Modiga.
Practic, in Romania libera a fost publicat intregul Referat al procurorilor DNA:
Festivitatea de deschidere a FOTE - Ponta a dat oficial startul celei de a unsprezecea editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput, duminica seara, cu intonarea imnului national si cu parada delegatiilor tarilor participante, la eveniment asistand fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.
Comarnic-Brasov (58 kilometri) In 19 decembrie anul trecut autoritatile au anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov (58 kilometri), care va fi prima autostrada cu plata din Romania, va fi construita de Consortiul Vinci-Strabag-Aktor. ... Comarnic-Brasov este estimata sa fie gata la inceputul anului 2017, potrivit datelor CNADNR remise gandul.
PNL, PSD, PC si PRM Brasov au lansat luni un protest comun fata de PD=L, sustinand ca democrat-liberalii "acapareaza" cea mai mare parte a spatiilor publicitare, intrucat membrii acestui partid ar avea control asupra principalelor firme de publicitate din Brasov.
Strat de zapada de peste jumatate de metru si numar foarte mare de turisti la Poiana Brasov Stratul de zapada in Poiana Brasov masoara peste jumatate de metru, duminica fiind inregistrat cel mai mare numar de turisti care au utilizat sistemul de transport pe cablu, respectiv peste 24.000 de treceri prin turnicheti.
5-1 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 5-1 cu Nova Force Giurgiu si 5-0 cu CN "Al. Vlahuta" ... 5-0 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 5-0 cu Nova Force Giurgiu si 5-1 cu CN "Al. Vlahuta"
Ma uit la celebra fotografie cu Caragiale, Cosbuc, Vaida-Voevod si Vlahuta. ... Vlahuta e autorul unor versuri mediocre si al unei carti pline de patetisme, iar Cosbuc, un mare poet desuet.
Sau, dupa cum spunea Alexandru Vlahuta intr-o poezie de o surprinzatoare actualitate, publicata, insa, in 1881): ... "Ei sunt mari si tari, nu au nici rusine, nici sfiala //ca-ntr-o zi urmasii le vor cere socoteala’’ ( tot Vlahuta, 1881!).
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
google-analytics.com