Cautare

3993 de rezultate pentru "micu adrian" (2.95 secunde)
Adrian Paunescu (din sala): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (din sala): ... - Ambarcatiunile usoare si lopetile Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... - Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Soldele lunare ale celor opt directori de la CFR Marfa, plus doi consilieri ai "generalului" George Micu insumeaza peste 70.000 de lei. Ziarul "Puterea" a intrat in posesia statelor de plata din CFR Marfa, documente care confirma salariile tupeiste ale "gastii" directorului general, George Micu.
Reamintim ca in sedinta din 12 mai, contestata de primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), pe ordinea de zi s-a aflat si un proiect privind alegerea unui nou viceprimar.
Asa revolutionari cum erau, acum sunt dintr-o data baieti cuminti", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto). ... In ceea ce priveste dorinta sa de a dizolva Consiliul Local, Micu a precizat ca nu a renuntat la idee.
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota?
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! ... Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Adrian Nastase a actionat hotarat sa faca un act capital, care sa rastoarne situatia.
Calvarul lui Adrian Nastase trebuie oprit! DNA nu renunta la manevrele odioase menite sa-l tina in continuare in temnita pe fostul premier, condamnat politic Tribunalul Bucuresti judeca in aceasta dimineata recursul DNA la hotararea Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase.
Analistul politic Dan Andronic publica un text pe blog, sub titlul "De ce Adrian Nastase", pe care il puteti citi in continuare. "Am citit argumentele unora dintre voi impotriva lui Adrian Nastase. ... Poate domina Adrian Nastase liderii judeteni care si-au depasit conditia?
Cine se teme de Adrian Nastase?
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase:
Adrian Nastase va fi ELIBERAT din inchisoare. Decizia NU e definitiva Cererea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase a fost admisa de Judecatoria sector 4.
Noul primar al comunei este pesedistul Constantin Micu, iar viceprimarul desemnat sambata, in cadrul sedintei de constituire a consiliului, este liberalul Marian Saracila (conform intelegerii dintre PSD si PNL).
Edilul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), a demarat lucrarile pentru consolidarea malurilor situate in imediata apropiere a Marii Negre.
Primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), aproape a finalizat lucrarile de construire a noului sediu al primariei in care se va muta, de la 1 mai. ... Dupa finalizarea acestora, ma voi ocupa serios de asfaltarea strazilor din comuna", a declarat, pentru "Replica", Constantin Florin Micu.
, viceprimarul comunei a fost schimbat din functie cu Marian Saracila (foto), principalul adversar politic al primarului Constantin Micu (foto). ... Potrivit primarului Constantin Micu:
google-analytics.com