Cautare

1203 de rezultate pentru "matei darius alin" (3.52 secunde)
124 alin. ... 148 alin. 2 si 4 din Constitutie, chiar si dupa modificarea propusa, atata vreme cat si dupa modificare alin. 2 este identic in substanta lui, iar alin- 4 se mentine. ... 124 alin. ... 148 alin. ... 73 alin.
Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: Depinde ce intelegem prin rapid.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
2008 este un an de bun augur pentru Nicolae Matei, care a castigat Primaria orasului Navodari dupa un tur doi de scrutin in care l-a intalnit, la fel ca in 2004, pe democrat-liberalul Tudorel Calapod, unul dintre marii invinsi ai partidului condus de Emil Boc.
In afara de accize si impozitul pe dividende, care sunt celelalte taxe care vor fi eliminate? Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov: ... Darius Valcov:
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
In cazul lui Darius Valcov, senatorii au aprobat cererea procurorilor, cu 97 de voturi pentru, au declarat surse parlamentare, citate de Mediafax. ... Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie, miercuri dimineata, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.
Motivul este ca, dupa cum ne-a precizat presedintele organizatiei municipale, Constantin Matei, prin filiala se intelege doar organizatie judeteana. Cu toate ca presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre demisii, liderul constantean Matei a parut mult mai impaciuitor:
"Cu majoritate de voturi, constata ca modificarea alin.(6) al art.126 din Constitutie, in sensul introducerii sintagmei "precum si a celor care privesc politicile financiare si bugetare ale Guvernului, in conditiile legii contenciosului administrativ" este neconstitutionala, deoarece are ca efect suprimarea liberului acces la justitie, incalcandu-se astfel limitele revizuirii prevazute de art.152 alin.(2) din Constitutie".
Judecatorii subliniaza ca art.18 alin.(1) din legea criticata care prevede ‘‘conducatorul delegatiei Romaniei la reuniunile Consiliului European este presedintele Romaniei sau primul-ministru al Guvernului Romaniei‘‘ este formulat chiar in sensul deciziei Curtii din 27 iunie, la care au formulat, de asemenea, opinie separata.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Astfel, potrivit presedintelui PSD Navodari, consilierul Nicolae Matei, primarul este un mincinos, intrucat nici vorba de proiect de hotarare in vederea infiintarii unei cantine sociale, ci de inchiriere a cantinei apartinand domeniului public al orasului.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia.
13 alin. ... 75 alin. ... 29 alin. ... 88 alin. ... 63 alin. ... 70 alin. ... 63 alin. ... 121 alin. ... 122 alin. (2) autoritatile administratiei publice locale (consilieri locali, primari, consilieri judeteni, presedintele consiliului judetean) sunt alesi in conditiile legii.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti:
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 41 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto), din care au fost aprobate 30.
Sorina Matei, discutie cu Traian Basescu, in culisele B1 TV. Ce i-a reprosat Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele televiziunii. ... Traian Basescu a declarat ca "Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi.
Alin Teodorescu: "Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: ... • Alin Teodorescu: ... • Alin Teodorescu Demisia nu-i aduce dlui Boc, personal, prea multe puncte.
google-analytics.com