Cautare

57 de rezultate pentru "mate" (3.63 secunde)
Huawei a lansat noile modele Mate 10, Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu Inteligenta Artificiala, care combina un sistem hardware inovator, procesorul Kirin 970 si noua interfata Huawei, EMUI 8.0.
Suta la suta ca nu vom vota legea privind votul prin corespondenta Parlamentarii UDMR nu vor vota pentru legea votului prin corespondenta, pentru ca nu ofera suficiente garantii privind corectitudinea acestui sistem, a anuntat, Luni, liderul de grup al deputatilor Uniunii, Mate Andras.
- de la Revolutie), avem nevoie de aceste dispozitii", a argumentat deputatul UDMR Mate Andras in cadrul dezbaterilor generale. ... Cele doua amendamente au apartinut deputatilor Mircea Toader (PDL), Mate Andras (UDMR) si Mircea Grosaru - minoritati nationale.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Imi amintesc de profu' meu de mate... ... Pentru ca am avut un prof de mate. Unul de fizica, unul de istorie, o profa de romana...
Deputatul UDMR de Cluj Mate Andras Levente are doi angajati la biroul parlamentar, intre care Mate Erzsebet ca expert, cei doi obtinand in februarie 4.466 de lei.
• Liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente, a declarat ca va petrece Pastele in familie, asa cum a facut-o intotdeauna. ... Intrebat daca va lua parte la slujba de Inviere, Mate Andras Levente, care este romano-catolic, a spus ca nu va putea participa, deoarece are un copil foarte mic.
"Vom vedea care sunt punctele unde noi si PSD suntem de acord in privinta modificarii Constitutiei", a declarat liderul deputatilor UDMR, Mate Andras.
Liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente, a declarat ca parlamentarii Uniunii au primit mandat dupa sedinta grupului de la presedintele Uniunii sa nu participe la lucrarile Camerei de luni.
Pentru ca, desi nu este explicit formulat, enuntul contine implicit si prezumtia ca cele sapte guri sunt accesorizate corespunzator cu respectivele chiuvete de mate. ... Mate fripte asemenea.
Dupa ce s-au stuchit ca doua mate rivale pana si in fata camerelor de televiziune, Ion Iliescu si Adrian Nastase au preferat un final tip "pupat Piata Endependentii”.
In traducere libera, oficialul european a invitat alesii mioritici sa renunte la atitudinea de mate isterice care se stuchesc pe unde apuca, sa-si asume responsabilitatile de parlamentari ai unei tari europene si, ca urmare, sa puna serios osul la elaborarea legislatiei potrivite unui stat ce aspira sa fie primit cat de curand in Uniunea Europeana.
Deputatul UDMR Mate Andras-Levente a declarat ca, in cazul in care Guvernul nu va amana termenul de depunere a noilor declaratii de avere, acestea vor trebui depuse in forma propusa de Executiv incepand cu 9 mai.
In favoarea modificarilor aduse Regulamentului Camerei s-au pronuntat deputatii PNL - Mircea Iustian, PD - Daniel Buda, PC - Bogdan Ciuca, UDMR - Mate Andras Levente, si reprezentantul minoritatilor, Aurel Vainer.
Lena Mate: Dupa citi au iesit in strada se pare ca asta isi doresc tinerii - sa devina sclavi. Bravo lor.
Desi unele persoane din partid, prin vocea liderului UDMR Cluj, Mate Andras Levente, au declarat ca nu vor vota legea in forma actuala, Markó Béla a afirmat raspicat ca va vota proiectul de lege in varianta in care este acum, "desi contine contradictii si inadvertente".
Cea mai echilibrata interventie i-a apartinut deputatului UDMR Mate Andras, care a citat prevederile programului de guvernare al Coalitiei, dar si un discurs de-al lui Emil Boc din 2002, care sustinea pe atunci numirea procurorilor de catre CSM sub deviza:
Ideea lui Ungureanu a fost agreata insa de deputatul UDMR Mate Levente, care a afirmat ca ii pare bine ca parlamentarii vor sa faca intr-adevar "o lege barbateasca".
Deputatul UDMR, Mate Levente, a precizat ca "filozofia acestei legi este controlarea societatii romanesti". Presa si presedintii de partide, la control Deputatii din Comisia Juridica nu s-au limitat doar la categoriile de persoane care fac obiectul legii ANI propuse de Guvern, ci au avansat ideea (n.r.
Liderul PC, Dan Voiculescu (Felix), va prezida Comisia de ancheta a parlamentului pentru investigarea faptelor sefului statului, iar Norica Nicolai (PNL), Florin Iordache (PSD), Mate Andras (UDMR) si Valentin Dinescu (PRM) vor fi vicepresedintii comisiei.
google-analytics.com