Cautare

3526 de rezultate pentru "marti laszlo" (3.43 secunde)
Dosarul lui Laszlo Borbely, in Comisia Juridica Comisia juridica din Camera Deputatilor incepe studierea dosarului in care deputatul UDMR Laszlo Borbely este acuzat de luare de mita. ... Laszlo Borbely este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea.
Procurorii DNA cer Parlamentului declansarea procedurilor pentru urmarirea penala fata de Laszlo Borbely Procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de deputatul Laszlo Borbely, ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
Episcopul reformat Tõkés László a declarat vineri, dupa intalnirea cu presedintele ungar, Sólyom László, ca a vorbit cu acesta despre situatia politica a maghiarilor din Romania, exprimandu-si dezamagirea ca nu a putut crea unitate intre partidele maghiare din tara inaintea alegerilor parlamentare.
Inpolitics informeaza ca eurodeputata Corina Cretu (foto) a cerut in plenul PE retragerea functiei de vicepresedinte lui Laszlo Tokes.
Ministrul Mediului Laszlo Borbely a demisionat Ministrul Mediului Laszlo Borbely a demisionat ca urmare a anchetarii sale de catre DNA. Decizia a fost luata in urma discutie pe care a avut-o Laszlo Borbely cu premierul Mihai Razvan Ungureanu.
30-40 de enoriasi ai Bisericii reformate se aduna in fata casei 39 DECEMBRIE 1989 1989 parohiale a lui Laszlo Tokes pentru a impiedica evacuarea pastorului. ... In fata casei lui Laszlo Tokes, din Timisoara grupuri de enoriasi protesteaza impotriva deciziei judecatoresti de evacuare a pastorului in alta localitate.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Episcopul-politician Tõkés László solicita Aliantei Nord-Atlantice ca la summitul din capitala sa fie dezbatuta si adoptata o declaratie de sprijinire a autonomiilor maghiare din Europa de Est si Balcani.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Cazul Laszlo Tokes: ... Face ce face Laszlo Tokes si revine in centrul atentiei, periodic, cu cate o declaratie menita sa inflameze spiritele.
Presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), László Tokés, si-a reconfirmat legitimitatea.
Viceliderul UDMR, László Borbely, a declarat ca va cere constituirea unei comisii mai restranse pentru elaborarea raportului si, daca va fi nevoie, convocarea unei sesiuni extraordinare pentru finalizarea procesului legislativ.
Presedintele UDMR, Markó Béla, si presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, László Tökés s-au aflat ieri, la Baile Tusnad, la aceeasi masa pentru a discuta despre autonomia zonelor locuite de maghiari.
"Solicitam insistent participantilor responsabili la Conferinta sa intervina intr-un mod hotarit impotriva tuturor discriminarilor, incalcarii drepturilor omului si a normelor europene", scrie episcopul reformat Tõkés László intr-un comunicat de presa.
Episcopul Laszlo Tokes, candidat independent la europarlamentare, ii cere presedintelui PE, Hans Gert Pottering, o "monitorizare severa" a scrutinului care va avea loc in Romania la 25 noiembrie.
Episcopul reformat de Piatra Craiului, T´´okés László, candidat independent la Parlamentul Europei, s-a adresat presedintelui acestui for, Hans-Gert Pöttering, pentru a-i solicita "monitorizarea severa" a alegerilor europarlamentare care vor avea loc pe 25 noiembrie.
Atacurile dure ale episcopului Tõkés László la adresa Episcopiei Ortodoxe au gasit un raspuns pe masura.
Tokes cere sprijinul sefului statului Europarlamentarul Laszlo Tokes ii cere sprijinul presedintelui Traian Basescu, printr-o scrisoare deschisa, ca principiul proportionalitatii etnice sa fie introdus in legislatia electorala inainte de alegerile din acest an, pentru a fi respectate astfel drepturile comunitatii maghiare din Transilvania.
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats. ... Artistul Grigore Lese mi-a cerut doar sa ii largesc palaria si sa o accesorizez putin, ne-a spus Spielmann Laszlo.
google-analytics.com