Cautare

11187 de rezultate pentru "maria timariu bucuresti" (4.11 secunde)
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
Jacques Vallee si multi altii dupa el au subliniat atat vechimea unor fenomene de tip OZN in vechile scrieri religioase, cat si o seama de paralele intre diverse aparitii recente ale Fecioarei Maria si intalnirile apropiate OZN.
REMEMBER CENACLUL FLACARA LA SALA PALATULUI DIN BUCURESTI Data: ... Sala Palatului, Bucuresti Membri ai Cenaclului din toate generatiile si seriile va asteapta la o seara memorabila in care se intalnesc trecutul si prezentul, pentru a arata ca spiritul Cenaclului Flacara are viitor.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
In cursul diminetii de joi, presedintele Traian Basescu si prima doamna, Maria, s-au intalnit cu seful Republicii Arabe Siriene, Bashar Al-Assad, si cu sotia sa, Asma Assad, la vila de protocol Vila Lac 1.
45, Bucuresti.
Vernisajul a fost marcat de un recital inedit de folclor cu pian, sustinut de interpreta Ioana Maria Ardelean si de profesorul Aurel Mustatea.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
Institutia care a sesizat indolenta romanilor in a-i arata mai din timp si in mod plenar d-lui Frans - pe numele intreg FRANCISCUS CORNELIS GERARDUS MARIA TIMMERMANS - intreaga lor recunostinta este nimeni alta decat SNSPA, scoala devenita cu timpul un apendice congenital al faimoasei ACADEMII DE STIINTE ALE SECURITATII NATIONALE (ASSN), ambele fiind conduse de acelasi rector, reputatul om de stiinta Remus Pricopie.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Dupa o amanare cauzata de prelungirea dezbaterilor pentru bugetul de stat pe 2009, deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) si-a inceput, zilele trecute, intalnirile cu directorii de institutii scolare din Constanta.
Ziua si schimbarea pentru ministrul Turismului, o alta societate de stat din turismul constantean desemnandu-si noua conducere, potrivit unui document remis Bursei de Valori Bucuresti.
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
Targul de bijuterie contemporana Autor se desfasoara pe 16 si 17 noiembrie la Sala Dalles din Capitala si include invitati speciali precum Maria Lucia Hohan, informeaza un comunicat al organizatorilor.
De asemenea, Maria Matei, o antreprenoare de succes din Bucuresti, ne-a incantat cu o colectie superba de haine, intitulata Marulia. Alaturi de Maria Matei, a fost prezenta si angajata ei, Cristina Jifcu, care se ocupa de croitorie comanda dama (de la sorturi la rochii de mirese si ocazii).
Strengarita din Maria Mirabela a implinit 45 de ani.
Multumita finantarii primite prin granturile SEE 2009 " 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, pe o perioada de 14 luni incepand cu data de 1 martie 2015, vom putea oferi diverse servicii de suport si consiliere in cadrul Centrului Stelutelor, a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E.
Multi oameni au ramas cu nostalgia anilor in care Maria Radu canta cu formatia Timpuri Noi, dar sunt si unii care o descopera abia acum. ... - Multi te identifica cu Maria Radu de la Van Noizz. ... Nu cred ca "multi" ma identifica cu Maria de la Van Noizz.
google-analytics.com