Cautare

621 de rezultate pentru "manea mariana" (4.95 secunde)
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Mariana Bitang, ce detine in prezent functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, o va inlocui pe Monica Iacob Ridzi la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.
Mariana pozeaza ca o pustoaica de 16 ani, cu sanii la vedere! ... Putini stiu insa cum arata soacra Briliantului, doamna Mariana, mama Sandrei.
Manea:
Consilierul judetean Victor Manea este convins ca solicitarile din invatamant sunt, la aceasta ora, exagerate, in conditiile in care "nu se poate recupera peste noapte ce nu a dat PSD-ul".
Consilierul judetean Victor Manea, seful de campanie pentru alegerile europarlamentare al Partidului National Liberal pe judetul Constanta, a declarat ieri ca partidul sau a dat o sarcina precisa viitorilor alesi europeni liberali:
"Am trecut peste etapa de criza", a declarat si consilierul judetean Victor Manea, potrivit caruia "important este acum ce va face in continuare presedintele Basescu, daca va semna sau nu pentru instalarea noului guvern". Victor Manea:
Basescu si sper ca declaratiile pe care le va face domnia sa de acum inainte sa fie corecte, cu obiect si cu subiect", a apreciat secretarul general al PNL Constanta Victor Manea.
Primarita orasului Cernavoda, social-democrata Mariana Mircea (foto), se confrunta cu o situatie mai putin placuta:
Mariana Panu si sotul ei, Dumitru Panu, de la firma Memphis, merg frecvent la diverse targuri traditionale din Bucuresti, dar si din tara. Mariana Panu a fost profesoara de chimie, iar acum e pensionara si, ca sa-si ocupe timpul liber s-a apucat de aceasta afacere frumoasa:
Iar in aceasta privinta, liberalii sunt de acord cu agentiile de turism, in sensul ca, potrivit consilierului judetean Victor Manea, "este necesar, daca nu neaparat, reinfiintarea Ministerului Turismului, macar infiintarea unui secretariat de stat in turism".
Decizia prefectului Danut Culetu, desi nemultumeste reprezentantii PSD Constanta, a fost primita bine de consilierii judeteni ai Aliantei PNL-PD, liberalul Victor Manea declarand: ... "Fac un apel catre toti consilierii declarati alesi sa fie prezenti pentru a iesi din criza", a adaugat Victor Manea.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Consilierul judetean PNL Victor Manea este convins ca partidul pe care il reprezinta va castiga, la urmatoarele alegeri, Primaria municipiului Constanta.
Consilierul judetean PNL Victor Manea pare decis sa nu ia parte la sedintele CJC pana cand nu se va rezolva problema legalitatii alegerii presedintelui acestei institutii, Nicusor Constantinescu.
Il asteptau aici senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, consilierul sau Marius Oprea si alti apropiati.
De aceeasi parere este consilierul judetean Victor Manea, care apreciaza ca acest lucru se datoreaza in primul rand eforturilor deosebite pe care Guvernul actual le-a facut.
Transformarea RAJA in societate pe actiuni, a carei Adunari Generale a Actionarilor va fi formata din toti cei 37 de consilieri judeteni, a fost subiectul cel mai interesant al unei sedinte dominata de duelul Manea- Constantinescu.
Consilierul judetean Victor Manea se declara neincrezator in sondajele de opinie comandate de altii, in schimb, recunoaste ca PNL face tot timpul cercetari sociologice pentru a se sti atat situatia partidului, cat si a diferitelor personalitati din PNL.
Si, din cate a dat de inteles secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea, nici nu au fost cerute "capete", ieri fiind discutate numai motivele pentru care anumite organizatii au obtinut scoruri rezonabile, iar altele nu.
google-analytics.com