Cautare

621 de rezultate pentru "manea mariana" (3.44 secunde)
Candidatul PNL Victor Manea merge inainte, desi recunoaste ca a fost dezamagit atunci cand a vazut ca, intr-adevar, nu exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
Victor Manea, consilier judetean in momentul de fata. ... Ne vom opri, in acest numar, asupra propunerii PNL - Victor Manea. VICTOR MANEA Curriculum Vitae - "M-am nascut pe 1 ianuarie 1967, pe Mircea cel Batran colt cu Sulmona", ne-a spus Victor Manea, care demonstreaza, astfel, ca este constantean get-beget;
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. Si sa asculte, sustine candidatul Partidului National Liberal, Victor Manea.
Stefan Manea, Senatorul plantelor, aparuta la Editura HERON. ... Stefan Manea, Directorul Fondator al Societatii Hofigal, un veritabil Spiritus Rector al acestei prestigioase societati medico-farmaceutice. ... Stefan Manea, cuprinse in cadrul revistei Hofigal-Natura si Sanatate: ... Stefan Manea in cercetarea stiintifica de profil si activitatea manageriala derulata in conducerea S.C.
Consilierul judetean Victor Manea a refuzat, in urma cu cateva saptamani, sa se mai prezinte la sedinta de Consiliu Judetean Constanta, declarand ca este nemultumit de modul in care functioneaza aceasta institutie.
a€žNu vom mai face spectacol la sedintele Consiliului Judetean, ci ne vom exprima opiniile la conferintele de presaa€, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa consilierul judetean PNL Victor Manea.
Secretarul general al PNL Constanta Victor Manea si-a anuntat ieri colegii de partid ca se va inscrie in cursa electorala pentru Primarie, pana cel tarziu in toamna acestui an liberalii urmand sa-si desemneze contra-candidatul lui Radu Mazare.
Consilierul judetean liberal Victor Manea a anuntat ieri ca noul sau scop politic este instaurarea votului uninominal, prin care fiecare om este liber sa-si aleaga politicianul favorit si nu o lista impusa de un partid, lista pe care se strecoara de fiecare data o majoritate de rebuturi.
Liberalii deplang nu doar decesul Aliantei PNL-PD, ci mai ales situatia actuala a Romaniei, acest "haos", dupa cum considera consilierul judetean PNL Victor Manea, ca s-a instaurat in tara noastra din cauza presedintelui.
Candidatul liberal la Primaria Constantei, Victor Manea, si-a exprimat ieri ingrijorarea fata de nivelul foarte ridicat al infractionalitatii care afecteaza in ultimul timp orasul de la malul marii.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
Consilierul judetean liberal Victor Manea a declarat ieri ca refuza sa fie martor la neregulile comise de Partidul Social Democrat in Consiliul Judetean Constanta.
"In momentul depunerii acestui proiect insa, s-a spus ca vor ajunge in Parlament toti imbogatitii, manelistii si fotbalistii", a declarat, pe aceasta tema, consilierul judetean PNL Victor Manea.
Consilierul judetean Victor Manea este convins ca cea mai buna solutie pentru o clasa politica responsabila este votul uninominal. Ba mai mult, Manea sustine ca votul uninominal ar trebui introdus atat in cazul alegerilor parlamentare, cat si cele locale.
De altfel, prezentarea facuta de catre secretarul general Victor Manea a fost mai mult decat elocventa, liderul liberal prezentandu-si colegul ca "director, deocamdata, adjunct al Apelor Romane".
Pe langa aceste manifestari insa, nu mica ne-a fost mirarea sa il descoperim, in Satul de Vacanta, pe consilierul Victor Manea, la o casuta. Mese intinse, sute de pensionari -acesta a fost "peisajul" petrecerii de care ulterior am aflat ca se face "vinovat" liberalul Victor Manea.
La randul sau, vicepresedintele organizatiei judetene a PNL, Victor Manea, este de parere ca desfiintarea PNL este doar un vis. ... Oricum aceste jocuri pe care le face nu vor putea duce niciodata la desfiintarea celui mai vechi partid din tara", a declarat Manea.
Consilierul judetean PNL Victor Manea s-a aratat convins de faptul ca liberalii vor castiga alegerile pentru Primaria Constanta. ... PNL se tine de cuvant si o sa castige alegerile locale din Constanta, iar asta inseamna si Primaria Constantei", ne-a declarat Manea.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
google-analytics.com