Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (2.69 secunde)
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj. Calea Victoriei redevine pietonala in weekend.
In ultima vreme, acesta a fost extrem de agresiv in presa, ceea ce a convins actionarii de la Bucuresti ca nu-si doreste o fuziune", a declarat Adrian Manaila, membru in Consiliul de Administratie al BVB.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Alexandra Manaila Aplicatii practice: Alexandra Manaila si Nicoleta Stoica-Csobuka, Radio Romania International Ziua 2, marti 11 octombrie 12.30-13.00 Leucemia mieloida cronica, boala un succes al terapiei inovatoare ataca pe nepregatite Speakeri:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Lucrarile de reabilitare pe Calea Victoriei au fost terminate. CUM ARATA ACUM Au fost finalizate lucrarile de reabilitare a Caii Victoriei. ... Firma Tehnologica Radion a finalizat lucrarile la proiectul de reabilitare a Caii Victoriei, pe segmentul cuprins intre Piata Victoriei si Bd.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Primarul Robert Negoita (care imi comunica zilele trecute nonsalant ca el nu se considera primar-PSD) zice ca cei din Piata Victoriei striga din cauza unor ticalosi care nu isi fac treaba si ca vrea si el sa mearga acolo si sa strige.
Traficul va fi inchis sambata, 8 octombrie intre orele 06.30-14.30 pe bd. Unirii, pe ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C. ... Start in Piata Constitutiei (Bd. ... Hasdeu - dreapta, pe Splaiul Independentei - dreapta, pe Bd. Libertatii - stanga, pe Bd.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. ... Kiseleff, gradual, daca situatia o va impune, intre Piata Arcul de Triumf - Piata Victoriei.
Alexandra Manaila - jurnalista la site-ul Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti - www.cmb.ro. Alexandra Manaila este promotoarea unui jurnalism medical de calitate.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
Victoriei, pana la eliberarea Sos. ... Victoriei, intre P-ta. Victoriei si P-ta George Enescu; ... Rosetti, intre Cal.Victoriei si Bd. ... Victoriei; ... Dobrescu, Bd. Nicolae Balcescu, Bd. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Stefan cel Mare - Bd. Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Victoriei, pana la eliberarea Sos. ... Victoriei, intre P-ta. Victoriei si P-ta George Enescu; ... Rosetti, intre Cal.Victoriei si Bd. ... Victoriei; ... Dobrescu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Stefan cel Mare - Bd.
Bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus este un bulevard cu cate 2 benzi pe sens si banda pentru biciclisti, cu trotuare cu o latime cuprinsa intre 3 si 5 metri si linie de tramvai pe zona mediana, reprezentand o alternativa pentru ruta bulevardelor Lascar Catargiu - Magheru - Dimitrie Cantemir, dublata de Calea Victoriei.
Calea Victoriei, Bd. ... Calea Victoriei - instatalie Discoball - 21-26 aprilie; ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr.
Pasiunea a evoluat odata cu dezvoltarea afacerii, iar astazi, celor 16 magazine Sabion din tara li se adauga Galeriile Sabion deschise pe Calea Victoriei 68-70.
• Incepand din data de 26 octombrie 2010, ora 20.00, va fi restrictionata parcarea autovehiculelor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Soseaua Kiseleff si de pe traseul de deplasare a manifestantilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii.
Cea mai aglomerata artera din Bucuresti, blocata timp de o luna Traficul rutier va fi ingreunat, timp de o luna, in Piata Victoriei, deoarece in zona se toarna din nou asfalt. Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor Bucuresti (ASB), realizeaza lucrarile de reabilitare a carosabilului din zona Pietei Victoriei.
1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei Peste 10.000 de persoane sunt asteptate la mitingul care a fost demarat incepand cu orele 11, miercuri, in Piata Victoriei. ... Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Kiseleff, artera de legatura dintre bd.
google-analytics.com