Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (4.57 secunde)
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei.
Un concert de exceptie, oferit de naistul Nicolae Voiculet, cu prilejul Zilei Nationale a Limbii Romane, alaturi de orchestra sa, Fanfara Jandarmeriei romane, a avut loc in Piata Victoriei, vineri, 31 august, de la ora 13:00.
Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului:
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti. ... Un Maidan al gulerelor albe Organizarea protestelor din Piata Victoriei este profesionista si presupune timp si bani multi.
Piata Victoriei, ALBA de manifestantii PSD-ALDE/ Gabriela Firea: ... Curatam tara de mizeria imprasitata de sobolani Zeci de mii de membri PSD s-au aflat sambata seara in Piata Victoriei, la cel mai mare miting politic pe care l-au pregatit partidele de guvernamant PSD-ALDE.
Flutur a apreciat miercuri ca vinovat pentru mentinerea Executivului de la Palatul Victoriei este "PSD-ul lui Ion Iliescu", care a votat impotriva motiunii de cenzura depusa de social-democrati impotriva Cabinetului Tariceanu.
350/2006, "in sensul eliminarii prevederii potrivit careia patrimoniul Fundatiei Nationale pentru Tineret este constituit si de imobilul prevazut in anexa (imobilul din Bucuresti, Calea Victoriei nr. ... 1606/2004, cu modificarile ulterioare, s-a aprobat transmiterea imobilului din Calea Victoriei nr.
9 mai e Ziua Victoriei impotriva fascismului si a fost sarbatorita ca Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Adrian Nastase dupa violentele din Piata Victoriei: ... Loredana Codrut) Analiza la rece facuta de Adrian Nastase, fost premier al Romaniei dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei. ... Acest lucru s-a observat prin participarea la mitingul organizat de PSD recent in Piata Victoriei.
Proprietarii spatiilor comerciale de pe bulevardul Magheru si Calea Victoriei din Bucuresti ar trebui sa reduca chiriile deoarece foarte putini retaileri mai sunt dispusi sa plateasca nivelurile actuale, care ajung si la 190 euro/mp/luna, sustin reprezentantii Cushman&Wakefield Romania. ... Situatia de pe Calea Victoriei este similara.
Vor fi create astfel de spatii publice pietonale in zonele Calea Grivitei, Calea Victoriei, arealul Bibilotecii Nationale, zona Manastirii Antim sau pe Calea Mosilor. ... Planuri similare sunt si pentru Calea Victoriei, unde autoritatile au inceput deja sa largeasca trotuarele pentru pietoni.
Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor. ... Trosonul cuprins intre Piata Victoriei si strada Occidentului a fost deschis doar pentru traficul rutier, nu si pentru circulatia tramvaielor.
Mai exact, intrarile si iesirile in pasaj s-ar fi facut din aleile aflate de o parte si de alta a Bd. ... Se intra in pasaj de pe mijlocul Soselei Bucuresti-Ploiesti, din dreptul Fantanii Miorita si se iese spre Bd. Kiseleff si spre Bd.
• Teatrul cel Mare (National), pe Podul Mogosoaiei, astazi Calea Victoriei a fost un edificiu important al Bucurestilor, opera a arhitectului vienez Heft, realizat in stil baroc. ... "Calea Victoriei, in flacari", subliniind ca "Teatrul National a suferit una dintre cele mai grele lovituri.
Joi, 21 noiembrie, va avea loc redeschiderea Galeriilor Sabion, pe Calea Victoriei 68-70 dar si lansarea in incinta lor, a colectiei Mistero semnata de Gianni Lazzaro, cel mai cunoscut bijutier roman la nivel international.
Marti, 4 martie 2014, ora 18.30, va avea loc inaugurarea noii GALERII de ARTA "CALEA VICTORIEI 33" (Teatrul de Revista "Constantin Tanase", Calea Victoriei nr.
Incepand cu teatrul si cu filmul, cu televiziunea si cu radio-ul, continuand cu gloria nationala, internationala, dar si cea bucuresteana a trecerii pe scena gradinii Boema”, pe scena salii din Calea Victoriei nr. ... 53 sau cu aceea a ramanerii pe scenele salii Savoy (Calea Victoriei nr.
Gheorghe Consantin) Declaratiile Victoriei Nuland, subsecretar de stat al Departamentului de Stat al SUA, sunt mai grave, prin semnificatia lor, decat par. ... Nici reactia dura a Victoriei Nuland nu este semn de tarie, ci semn de slabiciune.
google-analytics.com