Cautare

488 de rezultate pentru "manaila bd victoriei" (2.55 secunde)
Liliana Manaila Hair-style: Liliana Manaila Dress: Daria Georgescu Despre piesa: Piesa DESEN este al doilea pas pe care l-am facut pe drumul compozitiilor proprii.
Accesul la medicamente orfane este tema principala a editiei din acest an a scolii de boli rare pentru jurnalisti, ce va fi organizata la Centrul pilot de referinta pentru bolile rare NoRo Zalau, la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical.
Jurnalista Alexandra Manaila a publicat pe pagina sa de facebook o scurta notita pe care o reproduc in continuare: ... Coordonatorul trainingului si trainer era Alexandra Manaila, o jurnalista neobosita.
Calea Victoriei vazuta prin ochii unui arhitect (Autoare: ... Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei. ... Intram in Pasajul Victoriei, ce duce din strada Academiei in Calea Victoriei.
Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge.
Titulescu intre rampa Pasajului Basarab si intersectia cu bd. Banul Manta, iar inaintea momentului sosirii coloanei de masini si motociclete, din P-ta Victoriei, va fi inchis total traficul rutier. ... Grozavesti (intre bd. Iuliu Maniu si Splaiul Independentei), pe bd. Vasile Milea (intre bd. ... Titulescu si bd. ... Titulescu spre bd.
Edilul spera ca prima etapa a proiectului, mai exact tronsonul dintre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan, sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii iulie.
Statia Piata Victoriei va fi redenumita Nicolae Dobrin, statia Stefan cel Mare se va numi Ion Parcalab, statia Obor va purta numele Gica Hagi, statia Piata Iancului va fi redenumita Llorente, statia Piata Muncii va purta numele Falcao, iar Dristor se va numit Rica Raducanu.
Piatra Morii, Bd. Gloriei, Bd. Bucurestii Noi, Calea Grivitei, Bd. Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str. ... Buzesti, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. Bucurestii Noi, Bd. ... Bd. ... Putul lui Craciun, Bd. Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. Buzesti, Bd. ... Ioan Cuza, Bd. ... Buzesti, Bd. ... Popisteanu, Bd. ... Orhideelor, Bd.
Primaria Capitalei, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza cea de-a treia editie a evenimentului La pas pe Calea Victoriei pe 2 si 3 septembrie, care isi propune sa readuca pe una dintre cele mai importante strazi din centrul orasului atmosfera Bucurestiului interbelic.
In data de 24.11.2010, intre orele 11:00 - 15:00, in Piata Victoriei, se va desfasura un miting de protest, la care vor participa aproximativ 500 - 600 de taximetristi, dupa urmatorul program: ... Autovehiculele participantilor vor fi parcate pe Bd.
Fascismul civic si succesul SRI in Piata Victoriei - cauze si efecte.
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Ziua Victoriei - 70 de ani de la victoria impotriva nazismului. ... Diferenta de fus orar este explicatia pentru faptul ca Ziua Victoriei se comemoreaza in Europa Occidentala si Centrala pe 8 mai, iar in Europa de Est si Rusia pe 9 mai.
Astfel, o data cu aceasta lucrare, se va finaliza circa 80% din Diametrala Buzesti Berzei Uranus, portiunea cuprinsa intre Piata Victoriei si Vasile Parvan. ... Berzei cu Mircea Vulcanescu si sa dam in folosinta segmentul cuprins intre Mircea Vulcanescu si bd. ... Din acest giratoriu se ajunge si pe bd.
Calea Victoriei intra "in renovare". Cat vor costa lucrarile care incep din iulie Pe Calea Victoriei se va renunta la o artera de banda de circulatie, care va fi impartita in mod egal pentru trotuare.
Kisselef, bd Marasti, bd Poligrafiei; ... Odata cu deschiderea bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, care este alternativa la Calea Victoriei si care preia o parte importanta din traficul de la Nord la Sud, a devenit posibila extinderea trotuarelor de pe Calea Victoriei.
Circulatia auto va fi intrerupta duminica pe bd. Libertatii, bd. Unirii, Piata Constitutiei, bd. ... Halelor, Splaiul Independentei pe ambele maluri ale Dambovitei intre pod Eroilor/Stirbei Voda si Piata Unirii, Calea Victoriei intre Splaiul Independentei si str. ... Hasdeu, bd. Dacia, intre Calea Victoriei si str.
Traficul va fi inchis sambata, 13 mai intre orele 07.30-14.30 pe bd. Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C.
In weekend-ul Saptamanii Mari, bucurestenii si turistii aflati in Capitala sunt asteptati la o plimbare pe Calea Victoriei, unde vor fi intampinati cu manifestari artistice de strada.
google-analytics.com