Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (2.84 secunde)
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Lidl&Schwartz, cel mai mare operator de magazine de tip discount din Europa, descinde si in Banie, cu un magazin Lidl in cartierul Craiovita Noua. Grupul german mai detine in Banie doua magazine din reteaua Kaufland. Alte magazine Lidl apar la Slatina, Ramnicu Valcea si Targu Jiu.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Desi preturile din piete sunt de multe ori mai mici decat in magazine, clientii sunt putini, chiar si in sezonul zarzavaturilor. ... Presiunea exercitata de marile lanturi de magazine asupra micilor comercianti din piete este din ce in ce mai mare.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in regim de franciza: ... In acest moment, reteaua numara 61 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati si 50 in Bucuresti si Ilfov.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu:
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi".
Mai mult chiar, reprezentantii acestor magazine cred ca in curand peste o treime dintre cumpararile de bunuri de consum se vor face prin retelele lor.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). ... In ultimii ani, in Craiova si-au facut aparitia o serie de supermarketuri si magazine de tip cash&carry.
Bricostore, a doua retea de magazine de bricolaj din Romania, si-a bugetat pentru acest an afaceri de 235 de milioane de euro, dorind extinderea lantului cu cinci magazine in care vor fi investite 50 de milioane de euro, au declarat oficialii companiei.
DEICHMANN Comercializare Incaltaminte continua sa extinda in permanenta reteaua de magazine incepand de la intrarea pe piata in 2007. Cu cele cinci magazine noi, care au fost deschise anul trecut, compania este prezenta acum in 74 de locatii.
De aceea, pentru a adauga si o componenta educativa, jucariile din magazine vor putea fi gasite intr-o casuta speciala, cu informatii despre speciile salbatice pe care le reprezinta fiecare plus si, pentru care lupta fiecare persoana care cumpara o jucarie WWF.
numarul 1 LaLa Band Magazine se va gasi la toate chioscurile de presa din tara si la BookStop-urile Litera. LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Marile magazine au anticipat nevoile clientilor de 1 Mai si s-au pregatit cu tot felul de promotii prin care sa le ia ochii.
„Conditiile sunt mai stricte la banca“ Acest lucru este valabil si pentru creditele din magazine, mai ales ca asa-numitul credit doar cu buletinul nu a murit si, spun specialistii, în unele cazuri, impune costuri mai mari decât cele contractate în banca.
Magazinele ce ofera credite populatiei pentru achizitii de electronice si electrocasnice sustin ca nu vor creste preturile în urmatoarele luni, în ciuda faptului ca Banca Nationala a cerut constituirea unor provizioane de catre finantatorii acestor magazine, pentru a descuraja creditele cu buletinul.Banca Nationala a României (BNR) a dispus luni noi masuri de politica monetara, ce ar avea ca efect limitarea creditelor de consum în valuta, în special a creditului cu buletinul.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
google-analytics.com