Cautare

943 de rezultate pentru "lupu dorel arad" (3.02 secunde)
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Dorel este un personaj extrem de simpatic, pe care l-as vota chiar si la Noaptea Devoratorilor de Publicitate - ca tot incepe astazi evenimentul si este organizat in mod special la Bucuresti.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
"Este un gest extrem, dar dictat de situatia politica grava", a declarat vicepresedintele PNL Constanta, Mihai Lupu. ... Mihai Lupu a tinut sa contracareze declaratiile democratilor care au sustinut ca amanarea euroalegerilor va duce Romania in urma Bulgariei.
Partidul Comunistilor (PCRM) nu il va sustine pe Marian Lupu la presedintie, a declarat unul dintre liderii formatiunii, Vladimir Turcan, pentru cotidianul rus Kommersant.
Desi lemnul de foc pentru populatie are un pret mai mic anul acesta decat anul trecut, sudul tarii ramane in continuare defavorizat in aceasta privinta din cauza cheltuielilor suplimentare de transport, a declarat ieri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Vasile Lupu.
Luand cuvantul, fruntasul taranist Nicolae Lupu a cerut sa fie el desemnat ca ministru, deoarece "fiind batran, eu nu mai am mult timp de asteptat". Doctor Nicolae Lupu a amenintat ca, in caz contrar, se va rupe de PNT si va face un partid care va colabora cu PCR.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Ministrul Ioan Rus a fost prezent, joi dupa-amiaza, pe autostrada Nadlac-Arad, pentru a inspecta stadiul lucrarilor, el declarand presei ca este "surprins" sa afle ca Ungaria va termina partea sa de autostrada, de la Mako la granita (parte din Coridorul IV Pan-european), abia in primavara anului viitor, in timp ce Romania va avea sosea circulabila pana la granita in decembrie, mai exact segmentul de la Pecica la Nadlac, adica lotul I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
De cateva saptamani, despre senatorul constantean Dorel Onaca s-a tot spus ca va face pasul catre Partidul Democrat. ... ieri) a Biroului Permanent al PD, la Bucuresti, unde a fost acceptata inscrierea mea", a confirmat Dorel Onaca noua sa culoare politica.
Senatorul Dorel Borza demisioneaza din PDL pentru a trece la PNL Senatorul PDL, Dorel Constantin Vasile Borza, si-a anuntat, marti, demisia din grupul parlamentar al PDL si afilierea la grupul liberal. Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timis.
Biroul executiv al Partidului Conservator Arad a decis miercuri seara ruperea protocolului de colaborare in cadrul Coalitiei de guvernare, dupa ce mai multi alesi locali au trecut de la PC la PD. ... Liderii judeteni ai PD Arad se declara indiferenti fata de decizia PC Arad.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
Contractele de cesiune de creanta au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2008 pentru societatile de termoficare din Arad, Brasov si Oradea, precum si pentru recuperarea datoriilor de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Presedintele interimar al Moldovei, Marian Lupu, a ajuns astazi la Bucuresti, pentru prima data in vizita oficiala in Romania, de cand ocupa prima functie in statul de peste Prut.
Cu ocazia Zilei Petrolistului, ce se sarbatoreste in fiecare an la data de 8 septembrie, Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal Constanta a sustinut ieri o conferinta de presa la sediul companiei.
google-analytics.com