Cautare

11538 de rezultate pentru "lorentz elena bucuresti" (5.93 secunde)
Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului, a declarat, miercuri, la Cluj, ca nu va candida la alegerile locale, dar ca va "vedea" daca se inscrie in cursa pentru parlamentare, in functie de performantele Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.
Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar la Organizatia de Tineret a PDL duce munca de lamurire cu organizatiile din tara pentru ca acestea sa-i acorde sustinerea la alegerile interne din partid.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Elena Udrea este din nou atacata de reprezentantii Organizatiei de Tineret PD-L Constanta si de proaspetii exclusii din partid.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Elena Udrea (PD-L) s-a numarat printre ultimii parlamentari care au depus, marti, la Camera Deputatilor, documentele necesare pentru preluarea mandatului, ea declarand pentru Mediafax ca "este o persoana activa", care nu vrea sa iasa la pensie de la Parlament.
Fiica presedintelui, Elena Basescu, a declarat marti ca prima functie pe care o va ocupa va fi "in urma votului public", ca va ramane stagiar la PE si ca nu se pune problema sa ocupe vreo functie de secretar de stat in Ministerul Tineretului, respingand, astfel, informatile aparute in presa.
In alta ordine de idei, ca raspuns la intrebarile presei legate de lista PD-L pentru europarlamentare, Monica Iacob Ridzi a spus ca "voi sprijini si un alt tanar care candideaza independent, pe Elena Basescu".
Elena Basescu (foto). ... Intre timp insa, Elena Basescu a avut grija sa imparta autografe in special tinerilor si copiilor care au inconjurat-o, castigand astfel nu neaparat promisiuni de voturi, cat notorietate.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat, joi, ca vrea sanctiuni dure pentru hotelierii de pe litoral care de anul urmator nu vor deschide pe 15 mai.
Candidatul independent la Parlamentul European Elena Basescu a declarat astazi, la Timisoara, despre vanataia pe care o are sub un ochi, ca are "cearcane de oboseala", ea plangandu-se de microbuzul cu care se deplaseaza in campania electorala.
Elena Basescu a declarat vineri, la Ploiesti, ca ar putea fi de acord cu legalizarea marijuanei, dar numai daca o astfel de decizie ar fi luata la nivelul Uniunii Europene.
Traian pe locul 1 si Elena pe locul 10. ... Elena si-a inceput campania ca independenta, pentru europarlamentare, si se afla aproape permanent in vizorul presei, in timp ce tatal sau continua sa se afle pe val, chiar daca unele sondaje il vad prabusindu-se in perceptia publica.
Senatorul PSD, Alexandru Mazare (fratele celebrului primar al Constantei Radu Mazare), afirma ca asteapta masuri concrete din partea ministrului Turismului, Elena Udrea, si nu doar campanii "lipsite de continut". "Am vazut-o cu totii pe Elena Udrea:
Elena Basescu se considera deja un lider in devenire al PD-L. ... Imediat dupa inchiderea urnelor de vot, Elena Basescu si-a facut o analiza a procentelor obtinute in fiecare judet.
Cearta dintre cei doi a inceput duminica la miezul noptii, cand Badea l-a ironizat pe Cristoiu, pentru felul prea moale in care a intervievat-o pe Elena Udrea, la emisiunea "Zig Zag". ... pentru Elena Udrea din Plescoi maestrul Ion Cristoiu da cu noroi intr-unul dintre cei mai talentati pamfletari.
Cu doamna Elena Udrea, mai ales dupa ce-a ajuns ministru, n-am avut niciun dialog." Robert Turcescu: ... Probabil ca asa se explica pozitia partizana a lui Cristoiu fata de Elena Udrea, Elena Basescu si Monica Ridzi.
Nici Elena Udrea n-a scapat de criticile liderului PSD. ... Atacul liderului social-democrat s-a indreptat in principal inspre ministrul Elena Udrea.
Conditiile nu ii sunt deloc favorabile democrat-liberalei, in acelasi timp camarada de arme a europarlamentarului Elena Basescu. ... Asocierea dintre Traian Basescu si Monica Iacob-Ridzi este una indirecta, intermediara fiind mezina presedintelui, Elena Basescu. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Elena Udrea.
Deputatii au aprobat propunerea de infiintare a unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, cu 103 voturi "pentru", si niciunul "impotriva".
google-analytics.com