Cautare

11548 de rezultate pentru "lorentz elena bucuresti" (4.03 secunde)
Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a precizat miercuri pe blogul personal, ca nu a avut si nu are discutii cu primarul orasului Constanta, Radu Mazare, cu care s-a intalnit o singura data, in urma cu mai mult de un an, la aniversarea unui prieten comun.
Considerata o regina a jet-setului si ironizata pentru gafele ei, Elena Basescu, fata cea mica a presedintelui roman, a castigat pariul politic, fiind aleasa ca independenta pentru un mandat de parlamentar european, comenteaza AFP.
Daca in primele doua etape, la Bucuresti si Brasov, a fost abordata partea politica doctrinara, respectiv de statut si organizare interna, incepand cu cea de a treia etapa s-a trecut pe partea de comunicare.
Adriana Saftoiu are ocazia sa se razbune pe fosta ei rivala de la Administratia prezidentiala, Elena Udrea.
Agentiile de presa nationale si internationale anunta ca europarlamentarul Elena Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, a facut doua greseli in timpul unei declaratii despre scutul antiracheta tinute in Parlamentul European.
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat marti, dupa intalnirea din Aleea Modrogan, ca organizatia pe care o conduce si-a exprimat, prin vot, sustinerea pentru candidatura lui Emil Boc la functia de presedinte al partidului.
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca vicepresedintele PDL Alba Silviu Bian, arestat preventiv, ar trebui exclus din partid, aratand ca este o mare fustrare la nivelul oamenilor din PDL, care muncesc si isi fac treaba corect si au de suferit din cauza unor colegi precum Bian.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... - Paul Valery si modelul Leonardo, Bucuresti, 1978; ... Bucuresti, 1979; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1984; ... Bucuresti, 1987; - Incinte, versuri, Bucuresti, . ... si note de ~, Bucuresti, 1989. ... - Elena Tacciu, in Romania literara, nr.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Astfel, pe traseul sau autostrada "suspendata" se va intersecta cu Soseaua Colentina, Soseaua Andronache, Penetratia Autostrazii Bucuresti - Brasov, in imediata vecinatate a Strazii Gherghitei, Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, Bulevardul Aerogarii/Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1), Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Bucurestii Noi/Soseaua Chitilei, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Soseaua Virtutii.
La finele lunii octombrie 2004 Lascau a fost arestat de structura centrala a PNA, dar dupa o luna a fost pus in libertate de Curtea de Apel Bucuresti pentru lipsa de probe.
Noul presedinte interimar al organizatiei PDL Bucuresti si-a inceput mandatol cu o curatenie generala la sediul partidului din Aleea Modrogan nr. ... Noul presedinte interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, si-a luat functia in primire.
Pe de alta parte, liderul PSD Bucuresti beneficiaza de sustinerea lui Ion Iliescu , controleaza opt organizatii PSD si are si forta financiara. Presedintele PSD Marian Vanghelie este in plina campanie de imagine si a declarat public ca tinta sa este castigarea primariei Bucuresti.
Elena Udrea vrea sa-l continue pe Ceausescu : Canalul Dunare-Bucuresti Inpolitics informeaza : ... "Vreau Canal Dunare-Bucuresti!" Ministrul Dezvoltarii Regionale, am numit-o pe Elena Udrea, da semne ca s-a plictisit de proiectele locale marunte, despre care afirma ca trebuie lasate primariilor si se "arunca" la lucrari-gigant:
Elena Basescu i-a convins sambat, pe tinerii democrati din Botosani ca este cea mai potrivita persoana care sa ocupe functia de secretar general al organizatiei de tineret PD.
Elena Basescu va folosi in campania pentru europarlamentare sediul Elenei Udrea. ... Elena Udrea spune ca au discutat despre campania de strangere de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la Parlamentul European.
Caracoti face recurs in dosarul Miu, Caracoti versus Elena Buhaev Cat priveste procesul pe care, in calitate de inspector sef adjunct l-a avut cu Elena Buhaev, fostul inspector este foarte categoric, precizand ca va face recurs la sentinta emisa in data de 7 martie a.c., de Tribunalul Constanta, in dosarul 591/2004.
google-analytics.com