Cautare

11548 de rezultate pentru "lorentz elena bucuresti" (5.82 secunde)
Elena Basescu, in postura de candidat independent, a reusit sa obtina in Craiova 2.317 voturi.
Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
O publicatie centrala sustine ca liderii si parlamentarii PD-L au fost instruiti, prin e-mail-uri, sa faca tot posibilul s-o scoata pe Elena, fiica presedintelui Basescu, din scandal.
Elena Udrea nu isi doreste sa mai apara la televizor. ... Imbracata intr-un costum Channel, cum de alftel si telespectatorii au remarcat, Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat la postul OTV ca nu isi doreste sa mai fie atat de prezenta pe ecranele televizoarelor:
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro. ... Reporterii i-au amintit ca fiica lui ii apreciaza si pe Traian Basescu si pe fiica acestuia, Elena.
Elena Basescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaratiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. ... Elena Basescu s-a dezlantuit impotriva fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, care criticase coruptia din PD-L. ... La fel ca si Cristian Preda", a spus Elena Basescu.
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Basescu a tradat-o pe Udrea pentru un alt candidat Elena Udrea, presedintele partidului creat de Traian Basescu, "si-a luat plasa" de la seful statului, spune un membru al Guvernului.
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La inceputul acestui an, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand pe lume un baietel. ... In ultima zi a lunii ianuarie, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand atunci pe lume un baietel.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri. ... Sfinti Imparati Constantin si Elena, rugati-va pentru noi!
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. ... Imparateasa Elena Flavia Iulia Helena s-a nascut in provincia Bitinia.
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti:
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
Politic Presedintele Organizatiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi, a anuntat ca o va sustine pe fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, in cazul in care va candida pentru un post in Parlamentul Romaniei. "Daca Elena va candida, sigur ca eu o voi sustine.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a confirmat ca o apreciaza pe Elena Udrea si considera ca este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal in cadrul filialei PDL Constanta.
google-analytics.com