Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (3.39 secunde)
Intrucat alegerile din toamna inseamna vot uninominal, pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru Parlamentul Romaniei este important sa vada exact cum va fi impartit judetul, pentru a sti care zona il avantajeaza mai mult si unde sa candideze.
Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) militeaza pentru eliminarea sectiilor speciale de votare si introducerea votului pe baza de procura, dupa sistemul francez. "Consideram ca sectiile speciale de votare creeaza suspiciuni in ceea ce priveste acuratetea procesului electoral.
Peste 60% dintre comune si mai mult de 30% dintre orasele Romaniei risca sa-si piarda statutul. Echipe de inspectori guvernamentali au inceput, inca din iunie 2010, sa evalueze situatia financiara a primariilor din toata tara.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
ARIS testeaza piata doljeana pentru terenurile dorite de furnizorii Ford. ... Proprietarii de terenuri se întrec în oferte, intuind ca se pot îmbogati nesperat peste noapte. Companiile care lucreaza pentru Ford cauta suprafete compacte, cu acces la strada si cu posibilitati de racordare la utilitati.
Drumul Craiova - Segarcea, reabilitat de curand, va fi continuat in acest an pana in localitatea Carna, a anuntat luni Consiliul Judetean (CJ) Dolj.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Executivul a emis, pe 16 iunie, o republicare a regulilor privind activitatile de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
In replica, o parte dintre taximetristi sustin ca masura este discriminatorie, in timp ce specialistii cer chiar micsorarea numarului de locuri.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
FARCAS) Unul dintre cazurile cele mai mediatizate de RAPIRE OZN este cel petrecut in oraselul Pascagoula, din sud-estul statului Mississippi, pe malul Golfului Mexic.
In ultimii ani, agentiile de turism autohtone s-au inmultit ca “ciupercile dupa ploaie“, insa cele mai multe dintre ele practica promovarea ofertelor intr-un mod nu tocmai explicit. De exemplu, in unele oferte, cap de pagina, troneaza scris mare pretul excursiei, pret foarte avantajos de altfel;
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
google-analytics.com