Cautare

3350 de rezultate pentru "liste note examen suplinire dolj" (7.98 secunde)
"Daca ar fi dupa mine, as alege sa candidam pe liste separate" In alta ordine de idei, discutiile pe tema candidaturilor pentru Parlamentul European aduc in prim plan un nou subiect asupra caruia liberalii si democratii nu prea par a fi pe aceeasi lungime de unda.
Legea referitoare la alegerile pentru PE prevede necesitatea prezentarii unei liste de cel putin 200.000 de sustinatori pentru partide si aliante la depunerea candidaturilor si de cel putin 100.000 de sustinatori pentru candidati independenti.
Spre exemplu, in niciun caz nu ma va convinge o modificare a Statutului in sensul ca alegerile se vor face pe liste.
Prima problema a constituirii Aliantei PSD-ACD (PNL+PC) a fost ponderea de candidati pe liste a celor trei partide. ... De partea cealalta, PSD a propus in prima runda de negocieri un raport de 2 la 1 pentru desemnarea candidatiilor pe liste comune la alegerile locale.
El considera ca vinovat pentru asta e sistemul uninominal, care-i incurajeaza pe cei cu bani si "dilueaza" politica, aratandu-se de parere ca sistemul de vot pe liste era mai corect.
PSD sustine intoarcerea la votul pe liste "Fiecare judet din Romania ar trebui sa aiba, ca in SUA, doar doi senatori" Intoarcerea la votul pe liste este cea mai buna solutie, sustine presedintele PSD, Victor Ponta, nemultumit de numarul mare de parlamentari.
Ramane insa chestiunea de a vedea cum vor fi intocmite aceste liste.
Dar PD va merge pe liste comune cu PNL, cum afirma cu jumatate de gura? ... Se vor face negocieri pe liste si se poate intampla orice la tratative.
Voturile ramase neutilizate (respectiv cele care nu constituie un mandat intreg) se aduna la nivel national, astfel incat partidele mai pot obtine cateva locuri pentru faptul ca au liste in toata tara. ... Ca urmare, pe liste pot aparea tot felul de oameni din tot felul de motive.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj?
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj?
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
In ceea ce priveste consilierii judeteni, numarul acestora a ramas constant in perioada de doi ani scursa de la inceputul mandatului, PNL intrand in mandatul 2004 - 2008 cu opt alesi in Consiliul Judetean Dolj.
Am primit o propunere perfectibila si tocmai de aceea am hotarat sa amanam sedinta.Trebuie sa ne uitam in cat mai multe localitati din Dolj, sa acordam sprijin mai multor tipuri de proiecte, pentru ca acesti bani sa fie repartizati intr-un mod cat mai echitabil", a spus consilierul democrat Gelu Visan.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe stirile care anuntau scoaterea de la guvernare a democratilor, ca zvonurile privind impartirea posturilor detinute in Dolj de PD au si inceput sa apara.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
google-analytics.com