Cautare

6228 de rezultate pentru "lista telefon abonati romtelecom cluj" (3.68 secunde)
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro. ... Cum se impart acum cei 7,5 milioane de abonati din Romania:
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
Autoritatea Nationala a comparat, pentru alegerea solutiilor optime, costurile pe care le-ar presupune solutiile de interconectare propuse de parti, respectiv interconectarea directa a retelelor celor doi operatori sau interconectarea indirecta prin intermediul serviciului de tranzit oferit de RomTelecom.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. ... Mehedinti, se afla tot la parterul unei foste cladiri Romtelecom si functioneaza in recent inauguratul format Loco. ... Arad, la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Lista viselor implinite ar putea continua... ... M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
google-analytics.com