Cautare

61524 de rezultate pentru "lista scolior postliceale acreditate din piatra neamt" (7.60 secunde)
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Aproape jumatate din filialele partidului au renuntat la culoarea porotocaliu si la semnul electoral traditional al PDL - trandafirul. ... Cine se ascunde in spatele aliantelor In multe cazuri, "progresul" sau "viitorul" din siglele de campanile ar urma sa fie asigurat tot de vechea garda a PDL.
Deputatul PSD Victor Ponta sustine ca a sesizat Comisia economica din Camera privind contracte din domeniul energetic si pretul la kilowat, urmand ca ministrul Economiei sa fie audiat de membrii acesteia, insa presedintele comisiei afirma ca nu exista o sesizare oficiala in acest sens.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
Urzica Vladimir (Piatra Neamt - Neamt), A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
PERICOL PUBLIC in caz de cutremur la 190 de cladiri din Bucuresti.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Evenimentul va avea loc duminica, 20 aprilie a.c., la Casa de Cultura din Constanta, in prezenta "greilor" PDL, cum ar fi presedintele partidului, Emil Boc, Adriean Videanu, Theodor Stolojan.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
Locatarii unui bloc din Piatra Neamt traiesc zilnic un cosmar. Oamenii sunt terorizati de un vecin cu probleme psihice, care locuieste intr-un focar de infectie.
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Pana acum, pentru Primaria Capitalei s-a mai vehiculat numele lui Neculai Ontanu din partea UNPR, in timp ce din tabara democrat-liberala s-au avansat numele deputatilor Silviu Prigoana, Theodor Paleologu si Costica Canacheu, dar si cel al europarlamentarului Cristian Preda.
A folosit tehnologie din epoca de piatra V-ati gandit vreodata cum ati putea construi o casa perfect functionala cu mai putin de 5.000 de euro? Ei bine un roman, inventiv pasionat de speologie, si-a facut una inspirandu-se din perioada neolitica.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Bugetul din acest an al localitatilor doljene va fi ceva mai mic decat in 2008, astfel ca primarii care isi doresc mai multe fonduri vor fi nevoiti sa le obtina prin valorificarea resurselor locale.
google-analytics.com