Cautare

61481 de rezultate pentru "lista scolior postliceale acreditate din piatra neamt" (4.77 secunde)
(2), din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Fatuloiu, seful Departamentului Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a mai spus ca, in locul acestuia, ar pune la conducerea Politiei Romane un "ofiter curat si foarte ferm", care sa reuseasca sa readuca in strada oamenii pe care secretarul de stat i-a pus in anumite functii.
Alegerile locale din 10 iunie vor incepe la ora 7.00 si si vor incheia la ora 21.00. ... Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Vor fi reabilitate termic 145 de blocuri de locuinte in acest an in mai multe orase din tara ce fac parte din "Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte", alaturi de alte 693 de blocuri, a declarat joi directorul din cadrul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor."In acest an vom reabilita termic 145 de blocuri de locuinte din orasele:
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. ... Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii:
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
La Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, in prezenta capilor partidului, a avut loc ieri prima conferinta judeteana a liberal-democratilor nemteni, organizatia situata pe primul loc in tara ca numar de membri si organizare.
Un incendiu puternic a izbucnit marti seara pe dealul Pietricica din municipiul Piatra Neamt. Exista riscul ca flacarile sa ajunga la casele din apropiere, la o manastire si la fondul forestier din vecinatate.
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Jucatoarele pregatite de Berti Vasuica si Pusa Dina au evoluat sambata dupa-amiaza in deplasare, in compania formatiei CSM Lugoj, in cadrul etapei a zecea din Divizia A1, si au obtinut o victorie frumoasa, in trei seturi.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. ... Celelalte partide din aceasta etapa: ... Partida VC Unic LPS Piatra Neamt - CSM Lugoj s-a disputat ieri, dupa inchiderea editiei.
Dupa victoria din 21 ianuarie de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, antrenorul voleibalistelor de la SCM-U Craiova, Berti Vasuica, declara: ... Oltencele au disputat de atunci trei partide, cu CSM Bucuresti, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt, si le-au pierdut pe toate.
"Bomba sexy" a lui Villadsen ' Portarul Ceahlaului si-a surprins colegii cu noua lui cucerire Portarul danez al moldovenilor si-a uluit colegii de echipa cu noua sa cucerire, o blonda superba din tara natala. Thomas Villadsen e pe cai mari din punct de vedere sentimental.
google-analytics.com