Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (4.88 secunde)
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Lavinia Neagoe, de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost retinuta, ieri, in Capitala, de Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de "trafic de droguri de risc si de mare risc"
La alegerile pentru Parlamentul European s-a inregistrat un numar record de votanti pe liste suplimentare, fiind vorba de nu mai putin de 16.078 de persoane, ceea ce reprezinta un procent de 10,81% din galatenii care s-au prezentat pe 25 noiembrie la urne.
Serviciile de evidenta a persoanelor din municipiul Bucuresti vor elibera sambata si duminica, acte de identitate persoanelor cu drept de vot care nu au sau au act de identitate cu temen de valabilitate expirat, informeaza Directia Generala de Evidenta a Persoanelor - Municipiul Bucuresti (DGEP-MB) citata de rtv.net.
Municipiul Targoviste este prezent cu un stand in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.
Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. In ultimii 10 ani, platforma industriala din municipiul Slatina a devenit una dintre cele mai mari si moderne din Romania.
In municipiul Mangalia au demarat, de la inceputul lunii mai a. ... Din acest motiv, primarul municipiului Mangalia face un apel spre populatie:
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Inteligentele arme americane lovesc din nou. In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. Din motive de barbi identice.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Parlamentul European este alcatuit din 785 de deputati alesi din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene extinse.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Parlamentul European este alcatuit din 785 de deputati alesi din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene extinse.
Salarii mai mari pentru medici si asistente, dar din 2014 (Autor:
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
Mircea Geoana, dat afara din casa! ... Dupa iminenta excludere din PSD, presedintele SENATULUI se confrunta cu o noua problema. Politicianul este dat afara din propria casa, dupa ce locuinta RA-APPS ocupata de el a fost scoasa la vanzare prin licitatie cu strigare.
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune. ... Liderul liberal merge pe filosofia "totul sau nimic", anuntand dinainte ca nu este interesat de postul de consilier, motiv pentru care va fi ultimul pe lista propusa de PNL.
Un eveniment de ultima ora din PSD consta in refuzul demn al Corinei Cretu de a candida pe lista lui Geoana, ca vicepresedinte, asa cum a stabilit, prin vot organizatia PSD Bucuresti.
Austria s-a acomodat cu sistemul electoral proportional cu scrutin pe lista inchisa si vot preferential (optional), ca si Belgia, Olanda sau Letonia, in timp ce in Cehia senatorii se aleg prin sistemul majoritar absolut, iar deputatii prin cel proportional cu scrutin de lista inchisa, iar Polonia isi alege Seimul - asa-zisa lor camera inferioara, dar cu rolul legislativ principal-, prin scrutin proportional pe lista cu vot preferential, obligatoriu in schimb.
Scrutinul va fi de lista nationala, cu reprezentare proportionala si prag de intrare in Parlament de 5% pentru partide si aliante si o norma de reprezentare intreaga, adica peste 1/35 din voturile exprimate, pentru candidati independenti.
google-analytics.com