Cautare

4407 de rezultate pentru "linca ion" (3.24 secunde)
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Senatorul PSD Ion Solcanu a anuntat sambata ca demisioneaza din partid, el acuzand faptul ca a fost marginalizat in filiala ieseana a PSD, de catre conducerea organizatiei.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Nu am plecat la Prundeni cu ideea de a compune un articol primariei si stapanului ei, Ion Horascu.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
'Ion Iliescu a anuntat ca se va retrage din toate functiile pe care le detine in PSD. ... Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.
Claudiu Sorin) Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, a declarat la inaugurarea salii Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, ca acest proiect, dus pana la capat intr-o tara renumita, mai degraba, pentru ca, prea adesea, isi lasa balta interesele, inseamna, de fapt, un drum care abia acum incepe.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Prima certitudine a alegerilor din 2004 si pe care nimeni nu putea s-o conteste inca inainte de primul gong al competitiei este ca finalul acestui an electoral incheie si perioada prezidentiala a lui Ion Iliescu.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
Aceasta evaziune, evadare in trecut, i-a sprijinit pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti din generatia respectiva.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011). ... Intr-un interviu dat in 2010, Ion Hobana declara ca sunt doua tipuri de argumente pentru care a luat si ia si in continuare in serios studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate:
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Partidul Social Democrat nu poate fi dezlipit de Ion Iliescu. ... "Nu cred ca plecarea lui Ion Iliescu este benefica pentru partid in acest moment. Nu poti sa dezlipesti PSD-ul de Ion Iliescu, n-ai cum.
google-analytics.com