Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (6.11 secunde)
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar. Sunt asa-numitele birouri de credite, care sunt platite de unitatile bancare si nu percep comisioane de la clienti.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Dupa ce si-au facut curatenia de primavara, bancherii si-au dat seama ca in decursul unui an au ramas fara vreo 5 milioane de clienti. Ultimele date furnizate de Banca Nationala a Romaniei indica o scadere a numarul de clienti bancari, de la 23,8 milioane la 18 milioane.
BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.
Acesta este un serviciu ce se adreseaza in special firmelor prestatoare de servicii, incepand de la hoteluri, restaurante, benzinarii si terminand cu banci, firme de asigurari, societati de brokeraj.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele.
Mii de clienti ai bancilor s-au trezit de-a lungul timpului restantieri fara sa stie la institutiile de credit la care au apelat, desi credeau ca si-au platit datoriile si si-au lichidat conturile. ... Probabil se întâmpla la cei care nu predau cardul, crezând ca au lichidat orice problema cu banca.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
Clientii sunt jecmaniti pe fata, pentru ca platesc o rata cu 45%-50% mai mare luna aceasta, la unele unitati bancare. Goana bancilor dupa profituri grase le împinge pe acestea sa calce în picioare orice regula de moralitate în relatia cu clientii.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... "Client de top" cu carduri "Gold" sau chiar "Platinum". Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari.
Primele care au crescut comisioanele sunt bancile de top, care cumuleaza milioane de clienti in Romania.
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Desi in ultimele saptamini dobinzile la creditele de consum in valuta acordate de o serie de banci ce opereaza in Romania au crescut cu cel mult un punct procentual, aceasta evolutie ar putea sa indice o miscare ce ar putea lua o amploare mult mai mare in urmatoarele luni.
Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. Potrivit specialistilor din domeniu, o data cu aderarea, sectorul hotelier va oferi surprize placute investitorilor, in special pe segmentul business.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. ... Magazinele au fost luate cu asalt de musteriii dornici sa evite potentiala aglomeratie din jurul datei de 24 decembrie.
De la 1 ianuarie, majoritatea magazinelor din oras nu mai accepta plata cu moneda veche, sucursala BNR nu mai are casierii de ani buni, iar unele banci fac astfel de servicii doar pentru clientii fideli.
google-analytics.com