Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (2.74 secunde)
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr. ... "Mi-au dat un nou desfasurator, cum prevede legea, dar am constatat ca mi-a crescut rata cu sase lei.
OUG 50 pare sa fi deschis calea negocierilor dintre clienti si banci. Presate de iminenta unor procese si de un val de reclamatii la ANPC, bancile se vad nevoite sa isi refaca imaginea si incearca sa cada la pace cu proprii clienti.
Intr-un mediu economic dur, aceste cifre pozitive sunt rezultatul cresterii la nivel mondial a investitiilor in productie, cercetare, dezvoltare si asistenta pentru clienti, combinate cu un portofoliu de produse ce se remarca prin inovatie continua.
Dotat cu mega inteligenta si cu super pragmatism, TRI stie combinatia unica prin care CLICK-urile iti satisfac dorintele. incepand cu luna octombrie a lui 2016, romanii in cautare de microsolutii financiare rapide au la dispozitie www.askredit.ro - platforma de microfinantare interactiva si inteligenta.
Cati bani ar putea aduce la buget si ce va insemna asta pentru clienti. ... cum e cu taxa asta in alte tari (Autor:
Probabil cea mai mare categorie din piata produselor de larg consum nealimentare, cu un grad de penetrare de peste 90%, este reprezentata de detergenti.
Compania IT Asesoft Distribution vrea pentru anul viitor dezvoltarea marcii proprii de monitoare LCD, Horizon, prin atingerea unei cote de piata de 10% si pastrarea primului loc între marcile românesti de monitoare LCD, a anuntat ieri compania.„În ultimii doi ani, piata de monitoare a cunoscut o transformare rapida, astfel ca, în prezent, 94% dintre clienti se îndreapta catre monitoarele LCD si doar 6% catre cele cu tub catodic.
Pentru a fi eficiente, acestea trebuie abordate cu grija. Chiar daca nu exista o reteta de promovare care poate fi aplicata la toate afacerile, in paralel cu mijloacele clasice de promovare, internetul poate aduce un plus de imagine, pe masura ce creste numarul utilizatorilor.
Pe langa cererea extrem de mare se suprapun si problemele de productie din Japonia, deci e destul de probabil ca stocurile foarte limitate sa fie o regula in urmatoarele luni", a spus pentru ZF Radu Apostolescu, cofondator si director de marketing al eMag, adaugand ca "batalia pe stocuri" cu alte companii "e incredibila".
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
se vor transforma in clienti multumiti, care la randul lor vor aduce noi clienti, contribuind astfel prin recomandari la promovarea afacerii dvs.
Evacuat din vechiul local pe care-l detinea in centrul orasului Ploiesti, pe motiv ca blocul in care functiona este cu bulina rosie, fostul campion mondial WBA la semiusoara a primit in folosinta un alt spatiu.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Suspiciunile ca ar exista institutii financiare cu astfel de practici au fost întarite si de Mugur Isarescu, care a declarat ca trei-patru banci din piata tin cotatii foarte ridicate pe dobânzile la lei.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. ... Viteza cu care s-au extins competitorii nostri si criza economica sunt cele care ne-au franat expansiunea retelei de hipermarketuri la nivel local", afirma Lespagnol.
Cosmote Romania a obtinut in primele noua luni ale anului in curs venituri totale de 105,2 milioane de euro, cu 296% mai mari decat in perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila.
Mentinerea superioritatii tehnologice a armatei Statelor Unite si prevenirea surprizei tehnologice in domeniul securitatii nationale prin sponsorizarea celor mai noi si revolutionare descoperiri stiintifice si prin investirea de fonduri teoretic nelimitate pentru realizarea unei legaturi intre cercetarea stiintifica si implementarea tehnologica militara a acesteia.In 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al carui nume va fi asociat cu inteligenta artificiala, gaseste solutia de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central:
Apoi multa munca, si mult sprijin din partea sotiei mele, fara de care, cu siguranta nu as fi ajuns aici.
Daca cineva trage un scaun la alta masa, ceilalti clienti care doresc sa serveasca masa stau in picioare si asteapta la rand la scaune", a declarat Misirgic.
google-analytics.com