Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (2.57 secunde)
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
Una dintre marile probleme cu care se confrunta craiovenii cand ies la cumparaturi este primirea restului. De cele mai multe ori, achitarea cumparaturilor facute se rezuma, de fapt, la negocierea "tacita" intre vanzator si client cu privire la rotunjirea in plus sau in minus a sumei de plata.
Cu toate ca bancile nu incurajeaza intarzierile la plata ratelor, rau-platnicii nu trebuie sa intre in panica deoarece pot contracta credite. Chiar daca au semnat un contract prin care se obligau sa respecte anumite termene-limita, multi clienti ai bancilor le depasesc.
În ultimii 18 ani însa, o data cu aparitia a zeci de banci si institutii financiare, ofertele existente în piata de profil s-au diversificat. O data cu diversificarea ofertei, au aparut si primele dileme legate de alegerea unui depozit bancar în defavoarea altuia.
În ultimii 18 ani însa, o data cu aparitia a zeci de banci si institutii financiare, ofertele existente în piata de profil s-au diversificat. O data cu diversificarea ofertei, au aparut si primele dileme legate de alegerea unui depozit bancar în defavoarea altuia.
Pentru a atrage cat mai multi clienti companiile din domeniul imobiliar dezvolta de cativa ani o noua stategie de piata. ... In timp agentiile imobiliare s-au confruntat cu clienti dornici sa achizitioneze imobile, dar care nu reuseau sa obtina creditele necesare in timp util.
In prezent, valoarea acestuia a crescut cu sase lei.
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Din cand in cand, cate o campanie de PR a bancilor comerciale ne asigura ca institutiile de credit acorda o importanta deosebita clientilor si ca relatia de incredere cu acestia constituie cheia succesului business-ului lor.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Banca Nationala a Romaniei a anuntat ieri ca-si mentine pozitia privind acordarea accesului nerezidentilor la depozitele in lei pe termen scurt in prima parte a acestui an, considerand inoportuna o noua amanare a liberalizarii contului de capital, sustin surse apropiate negocierilor cu FMI, preluate de Mediafax.
In alta ordine de idei, un raport al Bancii Nationale a Romaniei arata ca societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali au deschis, in prima jumatate a anului in curs la bancile comerciale 2005, 34.073.120 de conturi.
De asemenea, reprezentantii cablistilor din Romania au anuntat ca fac eforturi deosebite pentru a-si mentine numarul de clienti si pentru a nu creste tarifele abonamentelor la cablu TV.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
O reclama agresiva, un slogan simpatic ("un credit cu 10 pe linie", alaturat imaginii unui carnet scolar in care tronau, tantosi, cei trei de 10:
10% din craioveni se adreseaza agentiilor imobiliare Majoritatea agentiilor craiovene care au un site pe care-si promoveaza oferta colaboreaza si cu portaluri de specialitate nationale.
Cu toate acestea, indiferent de cat de priceput e ospatarul, bucatarul e cel care aduce clientii intr-un restaurant, mai ales ca acestia au anumite asteptari de la mancarea comandata. In domeniul turismului si al prestarilor de servicii, orice client multumit aduce cu el cel putin cinci clienti noi.
La ora actuala, Congaz detine nu mai putin de 13.500 de clienti in toate localitatile din judetul Constanta unde s-a realizat extinderea retelei de distributie centralizata a gazelor naturale, pana la sfarsitul anului in curs preconizandu-se majorarea numarului de clienti la cel putin 15.000 de persoane fizice sau juridice.
Astfel, dupa noua ani de la infiintare se mandreste cu patru activitati diferite: ... "Am inceput cu activitatea de decorare de evenimente acum patru ani, iar cea de catering pentru evenimente acum trei ani.
Mai mult, parintii care au treaba in oras si nu au cu cine sa-si lase copiii, ii pot lasa in aceste locuri, pentru o jumatate de ora sau mai mult. ... Bratianu, a organizat deja doua aniversari, micii clienti declarandu-se foarte multumiti la sfarsitul petrecerii.
google-analytics.com