Cautare

4136 de rezultate pentru "iordache ghe gheorghe" (3.53 secunde)
Ţinand cont ca este un program important, ar fi trebuit sa fim anuntati de cei care il vor pune in practica, respectiv Ministerul Administratiei si Internelor", a declarat viceprimarul Sorin Iordache.
Potrivit viceprimarului Sorin Iordache, fiecare asociatie de proprietari va primi cereri si declaratii pe propria raspundere de la familiile si persoanele singure cu venituri nete de pana la cinci milioane de lei/membru de familie.
Cea mai recenta parere oficiala vine insa din partea viceprimarului craiovean Sorin Iordache: ... Articolul 13 din Legea privind reorganizarea unitatilor economice ca regii autonome ii da dreptate lui Iordache, dar acelasi articol mai spune, doua randuri mai jos:
Nu putem influenta finalizarea lor deoarece banii vin de la ANL", a declarat Sorin Iordache, viceprimarul Craiovei. ... Am vazut santierul si sunt slabe sanse ca inaugurarea sa fie facuta la sfarsitul acestui an", a mai spus viceprimarul Iordache.
La randul sau, deputatul PSD Florin Iordache a apreciat ca maniera de vot asupra Ordonantei DIICOT demon-streaza ca "Monica Macovei face reforma in Piata Universitatii, nu poate face reforma in Parlament".
Florin Iordache, membru al Comisiei de anchetare a faptelor presedintelui, a prezentat raportul si capetele de acuzare. "Comisia a identificat 19 capete de acuzare impotriva presedintelui Basescu", a precizat Florin Iordache.
Senatorul PNL Norica Nicolai si deputatul PSD Florin Iordache, membri ai comisiei de ancheta, au confirmat inaintarea tuturor materialelor necesare continuarii procesului de suspendare a sefului statului.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Edilul Medgidiei, Marian Iordache, nu a ezitat sa prezinte oaspetilor principalele oportunitati de afaceri din zona, impactul pozitiv pe care il va avea pe plan economic si social realizarea Parcului Industrial Medgidia, precum si necesitatea demararii lucrarilor de constructie a noului campus al Colegiului National Kemal Ataturk, obiectiv care va fi edificat prin contributia financiara comuna a guvernelor din cele doua tari:
La fel de incerta este si o plecare a primarului municipiului Medgidia, Marian Iordache, de la PNL, in conditiile in care acesta se bucura de o sustinere evidenta din partea PSD privind mai multe proiecte.
Marian Iordache (foto), edilul municipiului Medgidia, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca la licitatie s-a prezentat doar Tehnologica SRL, unitate respinsa initial. "Intentia celor de la Tehnologica este acum in atentia membrilor comisiei", a mai completat Iordache.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Roxana Iordache saluta, pe blog, decizia inteligenta a PNL de a nu intra la guvernare alaturi de PD-L, unde pe liberali i-ar fi asteptat numai rele. Puteti citi in continuare argumentele Roxanei Iordache.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "20 de ani de la scanteia revolutiei romane. Si acum?", pe care il puteti citi in continuare.
De asemenea la biroul deputatului independent de Iasi Luminita Iordache este angajata ca referent Iordache Ioana Rodica, alaturi de alte doua persoane.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PD-L sau prostia care nu doare. Daca nici acum nu-i dati jos inseamna ca sunteti chiar mai ceva decat ei", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache scrie pe blog: ... Puteti citi in continuare articolul Roxanei Iordache. '"Vreti opozitie unita? Mandatati aceste doamne! Si chiar dati-le guvernarea!
Roxana Iordache (foto) publica pe blog articolul "TRIUMFALISM RUPT DE REALITATE SI TIGANIE LA PD-L", pe care il puteti citi in continuare.
Pe de alta parte, situatia conflictuala din organizatie a dus la demisia mai multor primari PSD si, potrivit surselor citate, i-ar putea determina si pe ceilalti doi deputati social-democrati alesi in circumscriptiile din judet, Florin Iordache si Doru Claudian Frunzulica, sa paraseasca partidul condus de Victor Ponta.
Roxana Iordache publica pe blog o Erata, prilej pentru a marturisi de ce il iubeste pe Crin Antonescu.
google-analytics.com