Cautare

4136 de rezultate pentru "iordache ghe gheorghe" (7.42 secunde)
Reamintim ca validarea lui Iancu Boldea a fost contestata la Tribunalul Galati imediat dupa alegeri de varul sau, Gheorghe Boldea, pe diverse motive, pornind de la fraudarea alegerilor si pana la incalcarea legii electorale.
Pedelistii Gheorghe Grivei si Gheorghe Neata au devenit ieri consilieri in cadrul CJ Gorj.
Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. ... Si cum sa nu fie de bun augur acest proiect al ministrului Gheorghe Flutur, de vreme ce a copt ideea la Constanta, cu "ajutorul" specialistilor si cercetatorilor de aici!
Astfel ca, dupa ce a trecut de la PSD la PNL, special pentru a avea o sansa la scaunul de director, Catalin Gheorghe, sef Serviciu Autorizare Plati, a incercat nu numai sa sfideze, ci si sa dea dovada de o mare lipsa de bun simt, mai apreciaza Mircea Solomon.
Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
(Radu Gheorghe) Distributie: ... Radu Gheorghe decor: Radu Gheorghe muzica: Radu Gheorghe costume: ... Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data:
Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. ... Gheorghe Penea nu prea intelegea ce se petrece cu el, cum va fi viata lui cu un nou ficat .
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
Vicepresedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache, a explicat graba cu care deputatii au tratat dosarul lui Nastase. Acesta a fost mandatul primit de la Biroul Permanent, spune Iordache.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Asa sa ne ajute Dumnezeu!", conchide Roxana Iordache.
Roxana Iordache publica pe blog : ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor)
Vicepresedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache, a propus retrimiterea proiectului la comisie, chiar daca fusese avizat favorabil, din cauza unor neclaritati la Anexa IV. Florin Iordache a explicat ca nu este precizat numarul Cartii Funciare si ca sunt mentionate o serie de dosare suspendate sau nesuspendate.
Viceprimarul Sorin Iordache intentiona din aceasta saptamana sa ii "ierte" pe datornici, insa ideea acestuia nu va fi pusa in aplicare, deoarece directorul Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache, a refuzat. ... Mai asteptam o perioada, poate consumatorii vor deveni constienti si vor plati datoriile", a spus Iordache.
La propunerea PRM, s-a raliat si PSD, prin deputatul Florin Iordache, care a acuzat Guvernul ca nu a declarat toate veniturile bugetare. ... Inseamna ca veniturile din bugetul total nu sunt cele declarate“, a precizat Iordache.
Viceprimarul Sorin Iordache a recunoscut insa ca actiunea nu are prea multi sorti de izbanda la Craiova. ... Am inteles ca foarte multi dintre proprietari au o situatie financiara dificila si nu isi pot permite sa le consolideze", a mai spus Iordache.
Neculai Grigoras, presedintele PSD Craiova, si-a anuntat demisia, la sfarsitul saptamanii trecute, locul sau fiind ocupat temporar de viceprimarul Sorin Iordache. ... In ceea ce-l priveste pe viceprimarul Iordache, eu l-am propus pentru functia pe care am avut-o.
Viceprimarul Sorin Iordache a spus ca s-a incercat acordarea unui ragaz datornicilor, in speranta ca acestia vor plati ce au consumat. ... Noi am tot sperat sa mai plateasca si ei din debite", a spus Iordache.
google-analytics.com