Cautare

273 de rezultate pentru "ionita ene" (2.54 secunde)
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Sorin Ionita, unul dintre cei mai capabili analisti politici ai zilelor noastre, om sub 40 de ani, dar cu o activitate de invidiat, ceea ce dovedeste ca nu vrea sa treaca prin viata ca gasca prin apa, scrie un articol in Evenimentul Zilei cu un titlu foarte inspirat:
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. ... Ba chiar consilierul arata ca arhitectul sef din cadrul Primariei Agigea si-a dat demisia, speriat de abuzurile la care l-a obligat Ionita.
In acelasi timp, surse din Inspectoratul General al Politiei de Frontiera au confirmat existenta anumitor animozitati la Constanta si ne-au sugerat ca orice este posibil, inclusiv demiterea comisarului sef Tudorel Ene.
Primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara dupa sarbatorile pascale, la Departamentul National Anticoruptie - Constanta. Ion Ionita trebuie sa explice mai multe aspecte ale activitatii sale: ... Ionita, in schimb, a declarat ca este "nevinovat, victima unor dosare fabricate de consilierii PSD".
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Problemele pe care primarul Ion Ionita din Agigea le are cu Departamentul National Anticoruptie sunt, din punctul de vedere al acestuia, false probleme, "inscenari ale PSD", "facaturi".
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Printre cartierele care s-ar putea numara pe lista celor norocoase se numara Craiovita si Brazda lui Novac", a spus Liviu Ionita, directorul RAA. ... Ionita a precizat ca principalul scop este acela de a elimina sistemul pausal care se aplica craiovenilor care stau la case.
In ciuda unor zvonuri alarmiste, care anuntau ca principal scop al acestui control de fond debarcarea comisarului sef Tudorel Ene de la sefia Directiei Regionale, vocile autorizate sustin ca nu este vorba decat despre un control planificat, de rutina.
Ionita, sefi la "Adevarul", s-au dedulcit si ei la banii lui Vantu Grigore Cartianu, cel care s-a prezentat lui Paolo Coehlio in redactia EVZ ca Gregoire Ecrivain, a fost platit de SOV cu un contract pe drepturi de autor incheiat in 2009 pentru suma de 186.560.000 de lei vechi.
Fotoliul de primar al comunei Agigea se disputa intre social-democratul Cristian Carjaliu si democrat-liberalul Ion Ionita.
Ioana Ionita si Daniela Costea participa in acest week-end la targul organizat de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. ... bumbac sau lana, poncho crosetat pentru copil - intre 40 -50 RON", ne-a spus Ioana Ionita.
Ionita Aristita Adina, de profesie notar public, ce detine Domeniul Aristitei. ... Familiei Bujoiu i-a apartinut acest domeniu pana in 1947, iar dupa 1989 este retrocedat mostenitorilor familiei, de la care in 2013 cumpara Bianca Ionita, redenumind domeniul dupa mama sa, Adina Aristita Ionita.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
Prima mutare Tonul mutarilor dintr-o parte a CJ, aflata in Opozitie, catre majoritate, fragila la acea vreme, a fost dat de consilierul judetean PSD Anca Ene, care a lasat fostul partid aflat cindva la guvernare pentru partidul scos invingator de Eugen Durbaca - PUR.
Roxana Ene si Aurel Rotaru s-au intors acasa cu cate doua medalii. ... "A fost o competitie puternica, cu 413 atleti, din care sportivii nostri au iesit foarte bine, ceea ce le ridica moralul pentru competitiile viitoare", a spus ieri antrenoarea si totodata mama Roxanei Ene, Eugenia Ene.
Astfel, consilierii judeteni Adelina Hristea si Anca Ene au tinut sa-i asigure pe alegatori si sa-l “lumineze” pe democrat ca ele au muncit mult la Bruxelles. ... Am auzit doar ca a criticat modul in care ne comportam noi la Bruxelles”, a spus consilierul judetean conservator Anca Ene.
google-analytics.com