Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (6.26 secunde)
Mica Valahie Aceeasi origine romana a romanilor din sudul Dunarii era invocata de Ionita cel Frumos, tarul Taratului Romano-bulgar, in corespondenta sa cu papa Inocentiu al III-lea.
Atunci, in opinia lui Ionita, fondurile vor putea fi mai usor atrase. ... Noi speram insa sa finalizam acest proces in Dolj din momentul in care vom deveni operatori", a incheiat Ionita.
Dincolo de rivalitatile politice, Sorin Ionita, presedintele Societatii Academice din Romania, atrage atentia ca "schema restructurarii nu a fost chibzuita si a fost facuta peste noapte", pentru ca, in opinia sa, sunt ministere in care chiar e nevoie de un numar mai mare de angajati.
Directorul regiei, Liviu Ionita, a sustinut prin telefon ca oamenii sai nu lucreaza, ci doar acorda "asistenta tehnica", desi jurnalistii se aflau chiar la locul interventiei, unde actionau personalul imbracat in echipamentul regiei si masini cu numerele acesteia. ... De fapt, nu noi lucram acolo", a afirmat Ionita.
Silviu Ionita, inspector control trafic din cadrul ARR-ului Constanta, Ioan Alexandrescu ori Tipi Stan, ambii inspectori control trafic, sau - de ce nu - Marian Dima, cel ce a mai fost propus de PSD pe aceasta functie cu cateva luni in urma, atunci cand ministerul a mai avut o tentativa de a-l schimba pe Marian Butnaru de la conducerea autoritatii.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul".
Despre aplecarea acestor consilieri spre specializarea regiei, directorul general, Liviu Ionita, a spus ca nu e de competenta sa sa analizeze si sa ia masuri. "Este atributia consiliului local sa verifice, sa numeasca sau sa revoce membrii consiliului de administratie", a declarat Ionita.
In schimb, directorul Regiei Autonome de Apa (RAA) Craiova, Liviu Ionita, a declarat ca valoarea penalitatilor va fi stabilita de firma spaniola de consultanta EPTISA. "Vor face propuneri la Ministerul de Finante, care va decide despagubirile ce urmeaza sa fie acordate de catre constructor", a spus Ionita.
Viceprimarul Sorin Iordache, presedintele PSD Craiova, a declarat ieri ca solutia cea mai viabila ar fi nominalizarea lui Liviu Ionita, membru PSD si membru în CA.
La targul de la MTR, ce a avut loc recent, Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cucei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produsele lor naturale.
Proiectul a fost creat de Lucian Ionita, ziarist cu experienta de peste 15 ani, pentru care miza interesului public pe care il serveste presa nu s-a schimbat nici atunci cand a parasit breasla si a devenit antreprenor.
Ionita 3, Kait 8, Balan 30 / V. ... Ionita, R. Moise, R. Ilie - Ad. Balan Rezerve: Draghia, Acuna, Dandea, Goge, Stahl, Carnat, Panoiu, Sefer, Marzouk Dinamo:
Alex Ionita a dezvaluit la emisiunea Liga Digisport cum a fost sa fie coechipierul lui Daniel Pancu la Rapid, pe vremea cand avea doar 16 ani.
Alex Ionita se afla intr-unul dintre cele mai bune momente ale carierei si a recunoscut ca un motiv este "familia" si atmosfera pe care le-a gasit la Rapid, cu totul altele decat cele de la CFR.
Ionita II - Sefer, Dugandzic, Mata; Rezerve: Draghia - Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Panoiu, Papeau, V. Costache, Fl.
A trecut si pe bancile Scolii de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu, a lansat cateva piese alaturi de Costi Ionita iar acum, "blondina" Mariei Carneci se axeaza numai pe muzica populara. ... Am avut si o coama blonda foarte lunga pe vremea cand cantam cu Costi Ionita.
In baza ordonantei de retinere a corespondentei, emise de Nicu Paul Ionita, prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani, politistii de frontiera au interceptat doua colete, depuse de Andreea A.
Ionita - A. ... Ionita - M. Dulca, Vorobjovas, Akhmatov - Negut, Cooper, D. Popa; Rezerve: Esanu - C. Dinu, Perianu, Sg.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. ... Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
google-analytics.com